.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 469

Hybrid View

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Ако на някой му предстои да ходи на БЧК, да драсне, да ходим заедно.

И я някой, който е ходил вече да каже какво представляват тея 15 въпроса, които са на теста..
    Такова е, че да може всеки човек с елементарна обща култура да го проспи и пак да го изкара. Въпросите са от типа на "човек лежи на улицата прегазен от тир, първо какво ще направиш: а.) ще звъннеш на 112 и ще почнеш изкуствено дишане, ако е в безсъзнание, б.) ще почнеш да му пееш на азис - умри или в.) ще подминеш по пътя" - не буквално, но с тази интелектуална натовареност. Тъпото е, че се виси цял до обед и малко след това за едно тестче, дето се правиза 5 минути и имаш право на 3 грешки. През останалото време ще гледате филмчета и ще ви учат на изкуствено дишане как се прави върху манекен. А за левите завои не се притеснявай, помни само, че ако като караш и си на светофар, гледаш светофара, освен ако отсреща не идва някой (обикновено левите светофари не пускат тия отсреща по наблюдения, но има и такива), ако няма светофари и знаци, ако не идва никой отсреща караш, ако идва някой отдясно, пускаш го.

п.с, ще те питат дали искаш да си купиш картичка а левче, чувал съм, че е хубаво да се вземе, не виждам логика защо.

А за С категорията - по принцип и аз се бях навил, години не трябват, трябва да имаш В категория и пари за харчене и се подновява, да.
    Последно редактирано от prosto_chovek : 10-24-2014 на 16:57
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си