- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Кой филм гледахте последно ? vol. 4
cruel intentions 1,2,3
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
A Bronx Tale http://www.imdb.com/title/tt0106489/
Robert De Niro е режисьор, също така и изпълнява една от главните роли.
Има филми има и кино, това е кино !
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
50/50
Определено ми хареса. Изпадала съм в подобно положение, естествено не със смъртна опасност, и филмът доста ме докосна. Смисъл... като кажеш на хората и единственото, което ти отвръщат е "О, миличката. Това е много лошо...". Чувах го постоянно и опредено ми писна. Както казва пича във филма "Защо просто не ти кажат, че умираш"?!
Definitely,maybe
и In time
и двата стават,ако нямаш какво да правиш.. харесаха ми.
50/50 има ли го някъде в интернет по бг торент сайтовете?
Иначе гледах A beautiful mind.
Sherlock Holmes: A game of shadows (за втори път, толкова е страхотен. ;d)
И аз току що го изгледах.Мъничко си поплаках..
http://www.imdb.com/title/tt1306980/
V for Vendetta - просто страхотен,гледам го за втори път и бих го гледала отново и отново.
New Year's Eve. Много разочароващ филм с най - добрият състав.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Хронологично:
The Muppets - най-отвратителното нещо, което съм гледала :ДД е, добре де. преувеличих (както винаги). Беше сладък на моменти, но аз просто не харесвам мюзикъли. А и беше инфантилен. Иии стилизиран. Знаех какво ще стане, коя реплика след коя следва, американски хумор. Ммне!
Piter FM - сладък, жизнерадостен, красив, добре заснет (поне на мен ми правиха впечатление сцените), хубав сюжет, глътка свежест от ежедневието и битовизма, абе.. лайк!
Шивачки - хареса ми, но ме отказа от живота в столицата :д Има поле за размишление над него.![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Как да разкараш гаджето за 10 дни !
Предизвикателство е да вярваш на любовта, независимо, че може да те нарани.
-------
Pulse 2....
Момиче съм! xD
Който никога не е преживявал истинската мъка,не е способен да усети истинското щастие.
Уча се от всеки, но не подражавам на никой!
In Time , Eight Below и Leon ...
Страхотни филми!!!Тези,които не са ги гледали...препоръчвам ги <33
Трябва да знам, че с тебе, любов ще изтрием грима...и ще сложим нов.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Винаги има две мнения - грешното и моето.
Хиндемит на Андрей Слабаков
Определено малко досаден в началото, с цялото това пищене и халтура. Но заради развръзката тотално си заслужава. Хареса ми. Има поле за размисъл и тук, силен е. И дори е тъжен, въпреки че добре пародираше. Задаваше въпроси. И все още задава. Лайк! Лайк въпреки (за мен) бавното развитие на нещата. Филмът е сила!
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Scarface 1932, старо филмче, но държи стархотно ниво. Е, все пак филмът с Пачино е по-добър, по-изпипан и по-близък, ноо и Тони Камонте трябва да се признае.