.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Как да сваля момче

много ви моля дайте идеи:
    аз страшно много харесвам едно момче от училище но не се познаваме - по-точно той не ме познава, но аз като го видя се разтапям. какво да направя за да ме забележи?

Съблечи се.

Цитирай Първоначално написано от eliyiy
    kato mi kazva6 ima6 infekciq pone mi obqsni kakva e tazi infekciq.

Случвало ми се е. Значи първо виж в неговия клас имаш ли познати.. от там тръгва всичко , ако имаш познати разпитай ги за него.. за скайп и т.н и оттам го намери поговорете си (не му казвай директно че го харесваш ) Така вече в даскало той ще те вижда , обаждай му се и ако ти пише редовно и ти се обажда в даскало значи има интерес .. ако не.. сама си прави извода // Личен опит. ( получи се ;д )

Голям фен Аватара на Seattle
    Град
    Seattle, WA
    Има доста изписано по въпроса. Ползвай търсачката.
    Късмет с начинанието.

Голям фен Аватара на error92
    Град
    Варна
    Значиии докато върви по коридора му влез в гръб с метален стол или тухла четворка, пък ако в класната стая има отворени прозорци и той гледа през някой от тях просто го бутни. И в 2-та случая е свален, ако не вярваш - пробвай

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Цитирай Първоначално написано от error92
    Значиии докато върви по коридора му влез в гръб с метален стол или тухла четворка, пък ако в класната стая има отворени прозорци и той гледа през някой от тях просто го бутни. И в 2-та случая е свален, ако не вярваш - пробвай
    Ахахахах Това действа да..
    Ами.. потърси го в фейсбук .. или някъде там /да, нещата вече там стават/
    Пишете се.. т.н. Ако нямате познати и няма начин как да се запознаете.. просто спираш..

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

anonymous708973
    Guest
    Ти не питаш как се "сваля" момче, а как да се запознаеш с него.

Не че и двете са много трудни.

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Цитирай Първоначално написано от error92
    това ми хареса гарантиран успех.
    ако все пак не искаш да го убиваш (все още) - може като за начало да се запознаеш с него.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Фен Аватара на Boyman
    Град
    Силистра
    Глупав въпрос. Какви отговори очакваш?
    Live now, this is your time!

абе не е глупав въпроса ама айде, само дето не мога да ти помогна

Супер фен Аватара на ADMIRALKA14
    Град
    На границата между реалността и непостижимото!
    С тухла четворка!Действа безотказно!
    "As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Ако някой ми беше казал, че жена ми и любовницата ще се засекат в тийнпроблем, щях да загина от смях. Сега малко се понааках ;(

Един шут в слабините и със сигурност ще го свалиш на земята. Но се надявам, не това ти е целта. Аз какво бих направила ако съм на твое място ... когато се засечем из коридорите или двора ще му се усмихвам, ще задържам погледа си върху него, абе да разбере, че съм го забелязала. Пробвай да го заговориш за нещо - примерно имате контролно, а неговият клас го има предния час - питай "трудно ли беше, какви бяха въпросите и т.н." Ако те е срам толкова директно потърси общи познати, които да ви запознаят или му намери от някъде скайпа или фейсбука почнете да си пишете и виж дали има интерес. Но контактът очи в очи е най-предпочитан - така можеш да му висиш и реакцията и поведението. Айде стискаме палци ... успех мила

С хак.
    Аз съм реалист.

Супер фен Аватара на ScarletBite
    ако имате общи познати уговори запознаване. ако ли не, го заговори като се разминавате... абе покажи му направо, че го харесваш. ако си що-годе хубава, ще те покани да излезете.
    бтв, винаги можеш просто да го аднеш във фейсбука...
    all day... all night... what the fuck?!

Повече от фен Аватара на bwef
    апффф .. стига с тия тъпи въпроси wааа

Повече от фен Аватара на thelover3
    ами можеш да му вземеш скайпа(или го поискай от общите ви познати) и започнете да си пишете. намерете си общи теми. не му казвай дикектно, а му покажи, че го харесваш. покани го на среща и так . ако и той те харесва, ще разбереш. успех

с правата лупата по главата и ще е свален ми отиди при него и се запознайте опитай се да го опознаеш и ако видиш ,че има смисъл продължавай ако не чепа и следващия

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си