.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Повече от фен Аватара на thelover3

за сприятеляването

Значи аз си имам най- добра приятелка в у-ще. Но има още едно момиче, с което искам да се сближим. Смисъл ние си говорим нали и така, но искам да станем наистина добри приятелки. Просто това момиче мн ми харесва характерът и и наистина искам да станем добри приятелки. моля за помощ! благадаря предварително

На сила хубост нестава с времето и стечение на обстоятелствата ако си подхождате ще се сближите не става за една седмица и аиде наи добри птиятелки .

Намирате общи теми, излизате на кафета и така..
    Обичам те, когато идваш, когато сядаш тихичко до мен... Обичам те, когато си отиваш и те търся всеки ден след ден...Обичам те, когато се усмихваш и потъваш в моите сълзи... Обичам те, когато се смееш и когато ме мразиш дори!!!

Фен Аватара на Boyman
    Град
    Силистра
    Хубавите неща стават бавно. Ако наистина си пасвате по характери и имате общи интереси, ще стане лесно. Нужно е само време и тъпрение. Забавлявайте се заедно, доверявайте си малки тайни, ходете на пазар заедно, ходете си на гости и тем подобни... Ти ще усетиш кога ти е станала добра приятелка, но дали и тя ще чувства същото, зависи и от двете. Успех
    Live now, this is your time!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    То няма как от раз да се сближите и да станете "най - добри приятелки". За това се изисква време. Просто говорете повече , излизайте , правете някакви неща заедно. С времето ще се сближите.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Цитирай Първоначално написано от Noja Виж мнението
    На сила хубост нестава с времето и стечение на обстоятелствата ако си подхождате ще се сближите не става за една седмица и аиде наи добри птиятелки .
    +.. за истинското приятелство ( както и за истинската любов ) се изисква много доверие! Предполагам знаеш какво казват за доверието : )) .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Junior Member
    Намери общи интереси и говори с нея за интересни теми които я вълнуват - но да не и се натрапиш ей че ще я отблъснеш!
    THE VAMPIRE DIARIES

Голям фен Аватара на Enchanting
    Град
    Варна
    ^^
    Най-важното бъди себе си. Не се прави на такава каквото не се!

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    Еми общувай си с нея и каквото стане. Не се вживявай толкова за глупости.
    'Don't be afraid of death;
    be afraid of unlived life.
    You don't have to live forever,
    You just have to live.'

Повече от фен Аватара на thelover3
    Благодаря за отговорите. Мисля, че имаме доста общи интереси. Весели празници на всички!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си