.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Hybrid View

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P

Безразлична съм към всеки

Имах връзка,която продължи почти една година.След това имах едни лични неща към един друг човек,но той не беше от моя град и спряхме.После започнах да излизам с един бивш уж без да има някакви чувства,но се оказа,че всичките целувки,които сме си разменили с него за мен са значели нещо,а за него не...И тогава се почувствах използвана,а и същевременно много наивна и евтина.
    Вече не усещам тръпка от любовта...от харесването...от нищо такова.Виждам,че има момчета,които ме харесват и искат да бъдат с мен,но на мен ми е безразлично.Опитвах се да забравя миналите си връзки и да бъда естествена и искрена,но не се получава.Казват ми красиви думи,но на мен неми прави впечатление,защото вече съм ги чувала не един път и това ми пречи да усетя дали човека е честен с мен или не.Имам чувството,че всеки един ме лъже...А аз си говоря с тях нормално,опитвам се да усетя някакво по-голямо привличане,но щом започна да си мисля за връзка и ми изглежда нереално и безсмислено.Развличам се с тях,губя си времето...но не лъжа,когато ме попитат нещо.Честна съм,но усещам,че въпреки това не съм аз.Казах си,че трябва да си дам време и да разбера какво искам,но често ме боли да съм самотна.
    Има едно момче,което си харесах,но не съм сигурна,че може да се получи нещо...а същевременно има един друг,който изглежда доста искрен,но няколко неща ме спират да съм по близка с него.

Какво е това всичко?Как се преодолява?

Супер фен Аватара на Verminaard
    Град
    Чирак-магесник от Льолин 4.
    Добре дошла в реалния живот,нямаме бисквитки.

Sanity is for the weak
    Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
    Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@

Голям фен Аватара на N1ksun
    Според мен с времето ще премине , не се отчайвай ! Не се заблуждаваш всички те лъжат( с много малки изключения) и това няма да се промени , само мога да ти пожелая да намериш точния човек for now the patience will do the trick .
    If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.

Горката, каква трагедия..нека всички да помълчим минута в знак на съпричасност към нея.
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Повече от фен Аватара на Meoww
    Не мисля, че си безразлична.... просто те е страх да допуснеш хора до себе си. Прекалено много мислиш и анализираш ситуациите и хората около теб. Не слагай всички мъже под общ знаменател. Защо не си повярваш, че наистина те харесват?

,,Ако съдиш хората, няма да ти остане време да ги обичаш."- Майка Тереза

Голям фен Аватара на Enchanting
    Град
    Варна
    ^^ Трябва да преодолееш всички онези връзки. И да не си въобразяваш, че всеки следващ е като предишния. Може би след време ще намериш човека, който ще те накара да се чувстваш добре и в който ще си сигурна на 100%
    Не се отчайвай ...

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ми спри да отмъщаваш на всички за собствената си наивност примерно?

Какво сме виновни ние, че ти не можеш/не искаш да си учиш навреме уроците?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на montana6
    По-добре остани сама известно време, макар и да не ти е приятно, и използвай това време за твоето развитие. По този начин ще успееш да си отговориш сама на някои въпроси.
    В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Не искам да го приемаш като опит за заяждане, но винаги е смешно като някой започне да се обяснява как след всичките си мъки е останал безчувствен и студен и вече ще е я разбивач на сърца, я самотник завинаги. Дрънкате си ги едни. Не сте безразлични. Филмирани сте и драматизирате, и сте разглезени. Ако за 5 дена останеш да речем на улицата без храна или тежко болна, тия глупости ще ти изскочат от главата за отрицателно време.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Не искам да го приемаш като опит за заяждане, но винаги е смешно като някой започне да се обяснява как след всичките си мъки е останал безчувствен и студен и вече ще е я разбивач на сърца, я самотник завинаги. Дрънкате си ги едни. Не сте безразлични. Филмирани сте и драматизирате, и сте разглезени. Ако за 5 дена останеш да речем на улицата без храна или тежко болна, тия глупости ще ти изскочат от главата за отрицателно време.
    Дали си на улицата или не... изобщо не разбирам какво се опита да докажеш с т'ва изказване. Все едно ти ще се интересуваш от личните и проблеми или ще имаш време да я осъждаш, ако си а улицата за няколко дни. Тооолкова за мястото на т'ва изказване в поста....

По темата бих казала, че такива неща се случват. Не е кой знае какво и е моментно (може би). Така или иначе 99.99% от хората не заслужават по - добро отношение. Радвай се, че си справедлива в отношението си към тях. Що се отнася до потенциалните ти половинки, хм, имаше една мисъл, че ако някой не може да изтърпи най - лошото от теб, то със сигурност не заслужава да му покажеш най - доброто от себе си.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Все едно ти ще се интересуваш от личните и проблеми или ще имаш време да я осъждаш, ако си а улицата за няколко дни.
    Toва пък аз въобще не го зацепих. Какво общо имам аз с личните и проблеми и къде въобще съм казала това, което ти пишеш?
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

anonymous708973
    Guest
    Не си намерила някой, който наистина да ти привлече вниманието.

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Не си намерила някой, който наистина да ти привлече вниманието.
    Пък и според мен, за да се влюбиш в някого ти трябва повече време : )) .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Мега фен Аватара на Biskfitka
    И аз съм така (може би с разликата,че е възможно да не съм преодоляла бившия) ...Тръпката е докато получа това,което искам (секс,целувка ;д ) ,в повечето случаи дори нямам желанието да ходя по срещи :О ...Затова и съм спряла да се занимавам,когато срещна някой,който наистина да ме привлича,тогава ще се промени всичко...
    Шофирай разумно - стигни жив!

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    + още време, за да преодолееш разочарованията.
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си