- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кое е най-важното за вас в една връзка,изберете 1 отговор
Кое е най-важното за вас в една връзка,изберете 1 отговор от двата изброени:
За мен лично най-важното в една връзка е човекът до мен да е отговорен![]()
Отговорен!
Ако е отговорен това ми гарантира,и че е верен!
по-добре да ми е верен... пък колкото до отговорността.... еми може 2мата да сме си безотговорни в допустими граници![]()
The sun comes down, the stars come out.. It's beautiful, isn't it!?
Очи пълни, ръце празни...)))))
Първоначално написано от Silwiya
Знаете ли защо на зададения въпрос от мен повечето хора ще изберат отговора човекът до мен да е отговорен,ами защото да си отговорен значи да си верен,да правиш компромиси ,да имаш уважение към полвинката си,и въобще значи да те е грижа.Той или тя може да ти е верен във връзката,но да не дава нищо от себе си,докато отговорността значи всичко в една истинска връзка.![]()
Човекът до мен да е верен.
Ако не е верен ,защо ми е да е отговорен!? Ако е отговорен гарантирало, че ще е верен ..тогава защо е анкетата???
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
И аз това се питамПървоначално написано от Nestlee
![]()
С вас съм.Първоначално написано от error92
Първоначално написано от antifashionshit
Не може едното без другото. Все едно въздух без азот. Но се принудих да посоча да е вярна.
Live now, this is your time!
Не мога да реша кое е най от всички. Но май да ме уважава го слагам като номер едно.
И двете са важни. Въпреки всичко гласувах за "Човекът до мен да ми е верен", защото мразя изневерите.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
отговорна?
REGGAE BOOM <3
Първоначално написано от djipsito
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Според мен и двата отговора са свързани. В отговорността влиза и вярността към половинката
Първо да изясним 'отговорен'. За мен това е да е до мен, когато имам нужда от него, да помага, когато има възможност, да е наясно с връзката, тоест да сме или заедно, или приятели с привилегии. Отговорен е много свързано с верен.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Много ясно..да е верен,та ако той постоянно кръшка защо по дяволите е с мен???
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Защото истина е,че ,ако е отговорен той ще е и верен.Първоначално написано от gabsit000
Съвестта му ще го гризе,ако ти изневери.
Съответно няма да ти изневери,ако е отговорен.
Правилно и двата отговра са свързани,просто в самия въпрос има уловка,а дечковците се опитват да си избият комплексите ,но не място с грубите си изказвания по темата,ако темата не е интересна защо за няма и 1 ден е толкова гледана не знам си колко стотин пъти,а също и коментирана,нали не е интересна уж?Първоначално написано от Cvetii95
за да ти угодим на глупоститеПървоначално написано от SunsetGirl
![]()
![]()
Не знам какво си,лош човек си ти,минусът е,че ти личи,не ми пиши повечеПървоначално написано от error92
![]()
Издъхва ти философията. Може да е отговорен в смисъл да върши това, което е казал, че ще свърши и да си контролира задачите и задълженията. Ако шикалкави наляво-надясно, може пак да си е отговорен човек, но няма да е верен.Първоначално написано от SunsetGirl
В моя случай искам и двете. Не искам да избирам и няма да избирам.
Temet Nosce
벨야카
Отговорен!
Ако е такъв следва и да ми е верен!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Точно.Първоначално написано от umri