- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бяло течение - лубрикант
Здравейте въпроса ми е следният. Още от доста малка си имам бяло течение, но нищо ми няма просто си го имам постоянно ,а вече съм на 18 , но въпроса ми е понеже съм чувала че когато имаш бяло течение не трябва да се използва лубрикант ... какво е вашето мнение ... ??? дали наистина е така и защо ???
Ъгх!?АКо имаш бяло течение трябва да ходиш налекар ,момичеее,бялото течение не е нормално и не е шега работа.Заминавай на лекар!И нямам идея тва кво общо има с лубринакта ... можеш да си ползваш,ама наистина иди не лекар!
maDamn
Бялото течение определено не може да бъде нормално и нищо да ти няма.. Ти посещавала ли си гинеколог някога изобщо?
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Зависи колко е ! Ако е малко, безцветно, без мирис - нормално е. Ако си е доста и има жълто-зелен цвят, с мирис - ходи пак на лекар, различен от предишния.
И аз имам но ходих на 3 различни лекара, за да съм сигурна. Ако и при теб е така .. няма много какво да се направи.
До колкото за лубриканта - те нямат нищо общо. Ако искаш да си използваш лубрикант, използвай. Не пречи.
~ Nothing tastes as good as skinny feels ~
:O На първо време посети гинеколог - задължително!!
Ти правиш ли разлика между нормално влагалищно и бяло течение ?!
Нормалното течение е безцветно, без миризма и предпазва вагината от инфекции, като поддържа оптимално pH.
Бялото течение има БЯЛ цвят, а дори да няма миризма, пак може да е признак на гъбички.
Течение с жълт или зелен цвят с миризма, вече говори за болест предавана по полов път или някое друго заболяване.
Авторката да бяга при гинеколог ! Бяло течение може да прояви по време на пубертета, преди първи менструален цикъл, преди и след цикъл и, след прием на лекарства и т.н, НО е най-надежно да се консултира с гинеколог !
И НЕ, лубриканта е противопоказен при бяло течение, дори може да го предизвика !
Всички, които твърдят, че бялото течение е задължително признак за проблем грешат. Една от причините, поради които може да се появи бяло течение е хронично студени крака. Това не значи обаче, че момичето не трябва да отиде на гинеколог, разбира се.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
^ мисля,че авторката на темата има в предвид нормално влагалищно течение.. ако е наистина бяло течение иди при гинеколог задължително !!!.. а колкото до лубриканта - не мисля,че има значение,а и не виждам някаква връзка поради коят ода не можеш да използваш![]()
Ако има предвид нормално влагалищно течение и не прави разлика между това и бяло течение, то тогава сексуалната и култура куца доста.
А връзката между лубриканта и бялото течение е, че някои съставки в лубриканта (в някои лубриканти има силикони, парабени и всякакви химии) та те могат да предизвикат някаква реакция, включително и бяло течение, предполагам, че може и да го влошат.
^ ясно.. мерси,че изясни,но ако не е няма проблем да го ползваа тя да се уточни какво точно искаше да каже,че така на сляпо е малко трудно да се говори по темата
![]()