Здравейте , днес пуснах трейлъра на новата ми анимация и ще се радвам , ако го видите и напишете какво мислите за него Благодаря предварително http://vbox7.com/play:62b576c15a
И защо,дявол да го вземе, BULGARIAN ninja започва с дрънкане на английски?Американските анимации да не би да ви шпрехат на български.Това да не си признаваш родния език ...Иначе,ако си набор 96 еми браво!Нямам си на идея колко трудно се прави,но научи нещо по-сложно.Това все едно си рисуваш на пейнт.Много интересно ще стане,ако си промениш рисунките.Имаш си го зренцето,иначе
не го изгледах... не успя да задържиш вниманието ми 6 сек.
сам си прави изводите
тъпа работа са всичките надписи, тъпо озвучено. анимацията като човек, който се има на ти с изкуството, няма да ти я коментирам, защото ми е обидно да говоря за кита неща
DisturbiaV , как ли американците ще разберат за какво става дума ? Анимацията е правена главно за YouTube , защото бях сигурен , че в България малко хора са чували за Stick Animation и тя няма да бъде оценена както подобава
WILD_BOY , ще ти отговоря кратко - ти гледал ли си други Stick анимации ??
Ми какво като е за тубата?Говори си на бъългарски с англ.субтитри...Стига човек да си държи на своето ще намери начин... И пак казвам тръгнал си да се занимаваш с нещо интересно,но го усъвършенствай...