.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Новата ми анимация - Bulgarian Ninja

Здравейте , днес пуснах трейлъра на новата ми анимация и ще се радвам , ако го видите и напишете какво мислите за него Благодаря предварително http://vbox7.com/play:62b576c15a
    I JUST DONT GIVE A FUCK !

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    хаха браво, много е симпатично
    nigga stole my bike

Благодаря

Супер фен Аватара на DisturbiaV
    И защо,дявол да го вземе, BULGARIAN ninja започва с дрънкане на английски?Американските анимации да не би да ви шпрехат на български.Това да не си признаваш родния език ...Иначе,ако си набор 96 еми браво!Нямам си на идея колко трудно се прави,но научи нещо по-сложно.Това все едно си рисуваш на пейнт.Много интересно ще стане,ако си промениш рисунките.Имаш си го зренцето,иначе

не го изгледах... не успя да задържиш вниманието ми 6 сек.
    сам си прави изводите
    тъпа работа са всичките надписи, тъпо озвучено. анимацията като човек, който се има на ти с изкуството, няма да ти я коментирам, защото ми е обидно да говоря за кита неща

DisturbiaV , как ли американците ще разберат за какво става дума ? Анимацията е правена главно за YouTube , защото бях сигурен , че в България малко хора са чували за Stick Animation и тя няма да бъде оценена както подобава
    WILD_BOY , ще ти отговоря кратко - ти гледал ли си други Stick анимации ??

@kireca Гледал съм и определено си далеч

Супер фен Аватара на DisturbiaV
    Ми какво като е за тубата?Говори си на бъългарски с англ.субтитри...Стига човек да си държи на своето ще намери начин... И пак казвам тръгнал си да се занимаваш с нещо интересно,но го усъвършенствай...

Харесвам идеята. Пиши ми на лично съобщение и ще ти помогна да популяризираш филмчето и на моя сайт.

Тъй, като за две седмици не отговори нищо, считам, че отказваш офертата и оттеглям моето предложение.

Фен Аватара на Rar3
    Град
    Kozloduy
    Мммм не ми харесва...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си