- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Какво им пречи да Вярват.
^ Предполагам че се объщаш към мен, дал си да се разбере че ме смяташ за някакъв инкуб
Колко зло и извратено нещо. Как може да искаш да давиш хора? Тц, тц, тц.
Науката не "съблазън", а единственото което съм правил до сега е да давам такива сведения - пример:
Някой малоумник (няма да уточнявам кой) казва че еволюцията е невъзможна.
Аз казвам че не само е възможна, но сме я наблюдавали, насочвали и дори репликирали в метал!
Науката прави живот от метал - http://www.mnn.com/green-tech/resear...s-out-of-metal
Пък и ми харесва да показвам неща от библията на хора които уж се водят по нея, а не знаят дръгел. Готино е като се получава така:
A сега бягай пак и си изтрий всички мнения[/b]
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
То и Библията го потвърждава това за науката, но това нищо не значи (говоря за науката съзнателно насочена срещу вярата, а не науката в подкрепа на вярата.):
"и вършеше големи личби, та дори и огън сваляше от небето на земята пред човеците. ⇨
И лъстеше жителите земни с личбите , що му бяха дадени да върши пред звяра, като думаше на жителите земни да направят един образ на звяра, който има рана от меч и остана жив.
И даде му се да вложи дух в зверовия образ, та зверовият образ дори да проговори
Последно редактирано от cvetemoe : 12-13-2011 на 11:17
"Истина, истина ти казвам: ние говорим за това, що знаем, и свидетелствуваме за онова, що сме видели..." (Иоана 3:6)
Защото писано е: "ще погубя мъдростта на мъдреците и ще отхвърля разума на разумните".
Де е мъдрецът? де е книжовникът? де е разисквачът на тоя век? Не обезуми ли Бог мъдростта на тоя свят?