.
Отговор в тема
Страница 24 от 87 ПървиПърви ... 142021222324252627283474 ... ПоследнаПърви
Резултати от 576 до 600 от общо 2160
    Повече от фен Аватара на evropeiski
    гандалфи си ги сменя, мъж е, жените имат чувства.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Добре. Ти привърженик на коя религия си между другото? Така и на разбрах, т.е. не съм чела 22 страници.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Православно християнство!!!
    Ти?

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Защото в профила на ГандалфепиЧ пише, че е от женски пол. Следователно аз си правя извода, че гаджето и е от мъжки.
    В профила ми и пише че съм на 100 години нали?

Нах, просто нацъках произволно че беше задължително да се попълни.

Пък и по принцип момите не сте такива профанни, вулгарни животни че да пишете в мой стил
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4 Виж мнението
    В профила ми и пише че съм на 100 години нали?

Нах, просто нацъках произволно че беше задължително да се попълни.

Пък и по принцип момите не сте такива профанни, вулгарни животни че да пишете в мой стил
    Има всякакви хора ;]]
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Супер фен Аватара на HolyShit
    Цитирай Първоначално написано от evropeiski Виж мнението
    Православно християнство!!!
    Ти?
    Тва само ,за да се водиш ли или ?

^ Ми макар, че съм много лош, старая се да се боря със злото в себе си.
    Ти, вярващ ли си в Бог и ако не си, тогава на кой културист служиш (в смисъл кой ти е любимия културист)
    Ако това на профилната картинката си ти, имаш добро тяло като за твоята възраст си супер даже, ама малко трябва да изчистиш в корема.
    Вземаш ли нещо или си натурален талант.

Хаха , натурален талант Само добавки съм вземал преди,сега само протеин 3 дози седмично (само след тренировка) Иначе само храна

А как точно ще вярвам в културист ?
    Интересно ми стана,защото и аз съм православен християнин,btw учил съм религия 7-8 години и някак са ме убедили и вярвам в това,което пък нали и е исторически доказано съществуването на Христос и неговата смърт,едиственият,който се връща от онзи свят.

Имам предвид кой ти е любимия културист. Нали всеки бодибилдър си има любимец.
    Вземаш ли аминокиселини?

Не,не вземам.

Любими много имам,Арнолд,labrada,lee priest , dorian , alexey lesukov

Цитирай Първоначално написано от HolyShit Виж мнението
    Хаха , натурален талант Само добавки съм вземал преди,сега само протеин 3 дози седмично (само след тренировка) Иначе само храна

А как точно ще вярвам в културист ?
    Интересно ми стана,защото и аз съм православен християнин,btw учил съм религия 7-8 години и някак са ме убедили и вярвам в това,което пък нали и е исторически доказано съществуването на Христос и неговата смърт,едиственият,който се връща от онзи свят.
    Единственият който се "връща от онзи свят"? А Лазар? Ами всичките мъртви които излизат от гробовете си и извършват много чудеса на великден? Оправдай си малко повече 7-8 годишното образование бе ей.

А иначе единствения който споменава някакъв Йешуа, който бива разпънат е Йосиф Флавий. Другите споменавания или са доказано фалшификати от по-късен период, или са от хора на които няма особено много основания да им се вярва.

Поуважи си малко претенциите де.
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Мега фен Аватара на koshtramba
    gandalfepi4 пак отсече!

Днеска е NIGHT OF JUMPS, ей! Да гледате, по БНТ1 от 20:45!
    Последно редактирано от koshtramba : 12-17-2011 на 07:58
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

хи-хи, атеиста пак мира няма, все нещо го чевърка и тормози....................а сърцето скучае.

.

Това че не съм идиот който повръща произволни тъпизми колкото да си намери занимание като теб не е нещо лошо миличък. Нека и да посоча че ОТНОВО е време да те прасна по недоразвитите ташаци, омотани в gaff, и да те светна че *кхъм* не си бог, а малоумно пишлеме и не знаеш какво става в ничие сърце, не само според мен, но и според библията, върху която с някаква подозрителна наслада сереш:

Only God Knows the Hearts of Men (1 Kings 8:39)

For who among men knows the thoughts of a man except the man's spirit within him? In the same way no one knows the thoughts of God except the Spirit of God (1 Corinthians 2:11)

Още повече искам и да кажа че мисловното и духовно онаниране от колосални размери, изнасилването на съзнанието ти до състояние на някакъв стокхолмски синдром, който ти носи подозрително и мазохистично чуство за удоволствие и стойност не се брои за духовност (разбирай нещо, което става в "сърцето")

А и просто поправях свещенотолайно. Нито съм му се заяждал, нито нищо. Това че не съм като теб да аплодирам правдивостта на всеки който е от "моя отбор" дори когато греши просто показва, че не съм жалък лицемер.
    Последно редактирано от gandalfepi4 : 12-17-2011 на 09:07

The Bird of Hermes

Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4 Виж мнението
    и не знаеш какво става в ничие сърце, не само според мен, но и според библията
    ами нали ти сам си го каза че скучаеш бе, я си виж постовете нагоре.

Първо, поздравявам умствената акробатика, която току-що извърши със смело отхвърляне на перверзията на която трябва да подложиш съзнанието си, за да го изкривиш до толкова че да уравниш "скучно ми е" със "сърцето ми е празно и атрофирало"

Второ, толкова си тъп че се надявам някой ден да не се задушиш в собствените ти мисловни миазми.

The Bird of Hermes

ок.........

^ gandalfepi4
    Иначе ти к'во правиш от 2 дена не сме се чували, как е?

Мега фен Аватара на koshtramba
    Абе, вие сте ега ти олигофрените!
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

^ +1

десетобуквие

The Bird of Hermes

Мега фен Аватара на Concussion
    Ооо, моля ти се! Завива ми се свят като видя такова нещо.

нпп, извинявам се, че Ви безпокоя, но моля Ви, може ли да разясните тази публикация от гледна точка на "варческото безаконие". Благодаря Ви!

Мега фен Аватара на Concussion
    Aхахахаха, това е ебаси тъпотията, да не си го взел от списание "Братска любов"

Мега фен

нпп, извинявам се, че Ви безпокоя, но моля Ви, може ли да разясните тази публикация от гледна точка на "варческото безаконие". Благодаря Ви!
    може и без официално делови стил, плюс това думата "варческо" прилича малко на подигравка, всяка суета произлиза именно от света на верческото/духовното беззаконие

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си