- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Какво им пречи да Вярват.
Добре. Ти привърженик на коя религия си между другото? Така и на разбрах, т.е. не съм чела 22 страници.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
^ Ми макар, че съм много лош, старая се да се боря със злото в себе си.
Ти, вярващ ли си в Бог и ако не си, тогава на кой културист служиш (в смисъл кой ти е любимия културист)
Ако това на профилната картинката си ти, имаш добро тяло като за твоята възраст си супер даже, ама малко трябва да изчистиш в корема.
Вземаш ли нещо или си натурален талант.
Хаха , натурален талантСамо добавки съм вземал преди,сега само протеин 3 дози седмично (само след тренировка) Иначе само храна
А как точно ще вярвам в културист ?
Интересно ми стана,защото и аз съм православен християнин,btw учил съм религия 7-8 години и някак са ме убедили и вярвам в това,което пък нали и е исторически доказано съществуването на Христос и неговата смърт,едиственият,който се връща от онзи свят.
Имам предвид кой ти е любимия културист. Нали всеки бодибилдър си има любимец.
Вземаш ли аминокиселини?
Не,не вземам.
Любими много имам,Арнолд,labrada,lee priest , dorian , alexey lesukov
Единственият който се "връща от онзи свят"? А Лазар? Ами всичките мъртви които излизат от гробовете си и извършват много чудеса на великден? Оправдай си малко повече 7-8 годишното образование бе ей.
А иначе единствения който споменава някакъв Йешуа, който бива разпънат е Йосиф Флавий. Другите споменавания или са доказано фалшификати от по-късен период, или са от хора на които няма особено много основания да им се вярва.
Поуважи си малко претенциите де.
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
хи-хи, атеиста пак мира няма, все нещо го чевърка и тормози....................а сърцето скучае.
Това че не съм идиот който повръща произволни тъпизми колкото да си намери занимание като теб не е нещо лошо миличък. Нека и да посоча че ОТНОВО е време да те прасна по недоразвитите ташаци, омотани в gaff, и да те светна че *кхъм* не си бог, а малоумно пишлеме и не знаеш какво става в ничие сърце, не само според мен, но и според библията, върху която с някаква подозрителна наслада сереш:
Only God Knows the Hearts of Men (1 Kings 8:39)
For who among men knows the thoughts of a man except the man's spirit within him? In the same way no one knows the thoughts of God except the Spirit of God (1 Corinthians 2:11)
Още повече искам и да кажа че мисловното и духовно онаниране от колосални размери, изнасилването на съзнанието ти до състояние на някакъв стокхолмски синдром, който ти носи подозрително и мазохистично чуство за удоволствие и стойност не се брои за духовност (разбирай нещо, което става в "сърцето")
А и просто поправях свещенотолайно. Нито съм му се заяждал, нито нищо. Това че не съм като теб да аплодирам правдивостта на всеки който е от "моя отбор" дори когато греши просто показва, че не съм жалък лицемер.
Последно редактирано от gandalfepi4 : 12-17-2011 на 09:07
The Bird of Hermes
Първо, поздравявам умствената акробатика, която току-що извърши със смело отхвърляне на перверзията на която трябва да подложиш съзнанието си, за да го изкривиш до толкова че да уравниш "скучно ми е" със "сърцето ми е празно и атрофирало"
Второ, толкова си тъп че се надявам някой ден да не се задушиш в собствените ти мисловни миазми.
The Bird of Hermes
^ gandalfepi4
Иначе ти к'во правиш от 2 дена не сме се чували, как е?
^ +1
десетобуквие
The Bird of Hermes
нпп, извинявам се, че Ви безпокоя, но моля Ви, може ли да разясните тази публикация от гледна точка на "варческото безаконие". Благодаря Ви!
Aхахахаха, това е ебаси тъпотията, да не си го взел от списание "Братска любов"![]()
![]()
![]()