- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Какво им пречи да Вярват.
да ти кажа напоследък наистина чувствам някаква пристрастеност към форума, не знам може би е заради тебе. Наруших си режима на живот, братче.
Последно редактирано от evropeiski : 12-15-2011 на 20:42
Честно казано не знам какъв живот имаш когато стоя почти до 4 сутринта да си чатиш с нпп оня ден, а и не ставаш ако аз не fuck all-на поредния разговор.
Just sain'
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Изненада: жените, които правят
секс с мъж, към когото не
изпитват особени чувства,
остават незадоволени.Поне така
показва ново проучване.
Към жените - Правете секс само с мъжете си.
Последно редактирано от evropeiski : 12-15-2011 на 20:58
Имам въпрос към Гандалфепик и Европейски. Защо си губите времето един с друг, щом като сте наясно, че не можете да си промените възгледите.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
^ Щото нямам какво да правя напоследък и ми е скучно, а и се вбесявам някой като драска лайна с гордост и маймунски хедонизъм.
Все пак мисля че нещата ще се пооправят поне за малко. Тъпака отиде да осира раздела Секс.
ПС Гандалфепич е, не гандалфепик
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
ми изкушение
"Истината е", че харесвам гаджето на гандалфа и той ревнува.
При смърт на френски крал някой от присъстващите бърза да произнесе следните думи:
"Кралят е мъртъв,................!".
Последно редактирано от evropeiski : 12-16-2011 на 15:04
Защото в профила на ГандалфепиЧ пише, че е от женски пол. Следователно аз си правя извода, че гаджето и е от мъжки.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
The Bird of Hermes
Добре. Ти привърженик на коя религия си между другото? Така и на разбрах, т.е. не съм чела 22 страници.
^ Ми макар, че съм много лош, старая се да се боря със злото в себе си.
Ти, вярващ ли си в Бог и ако не си, тогава на кой културист служиш (в смисъл кой ти е любимия културист)
Ако това на профилната картинката си ти, имаш добро тяло като за твоята възраст си супер даже, ама малко трябва да изчистиш в корема.
Вземаш ли нещо или си натурален талант.
Хаха , натурален талантСамо добавки съм вземал преди,сега само протеин 3 дози седмично (само след тренировка) Иначе само храна
А как точно ще вярвам в културист ?
Интересно ми стана,защото и аз съм православен християнин,btw учил съм религия 7-8 години и някак са ме убедили и вярвам в това,което пък нали и е исторически доказано съществуването на Христос и неговата смърт,едиственият,който се връща от онзи свят.
Единственият който се "връща от онзи свят"? А Лазар? Ами всичките мъртви които излизат от гробовете си и извършват много чудеса на великден? Оправдай си малко повече 7-8 годишното образование бе ей.
А иначе единствения който споменава някакъв Йешуа, който бива разпънат е Йосиф Флавий. Другите споменавания или са доказано фалшификати от по-късен период, или са от хора на които няма особено много основания да им се вярва.
Поуважи си малко претенциите де.
The Bird of Hermes
Имам предвид кой ти е любимия културист. Нали всеки бодибилдър си има любимец.
Вземаш ли аминокиселини?
Не,не вземам.
Любими много имам,Арнолд,labrada,lee priest , dorian , alexey lesukov
хи-хи, атеиста пак мира няма, все нещо го чевърка и тормози....................а сърцето скучае.