.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2160

Hybrid View

Мега фен
    "Който вярва в Сина, има живот вечен; който пък не вярва в Сина, не ще види живот, и гневът Божий пребъдва върху него" - от това по-ясно здраве му кажи, освен ако не си заблуден или манипулиран от "зли духове" и полтъргаиси.

Супер фен Аватара на ge6aaaa3

Cool

Пфф...писна ми едно и също да дъвчем, айде когато Господ ти се яви ме викни да се убедя и междувременно спри LSD-то, че май наистина е силна мозъчна отрова.Хайде аз отивам да върша пъклените си, келешски дела.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    "Който вярва в Сина, има живот вечен; който пък не вярва в Сина, не ще види живот, и гневът Божий пребъдва върху него"
    и защо така духовниците/вярващите бързат да товарят човеците с бремена и бирове, та и ти барабар петко с тях?!, защо си мислиш че да казваш на другите че ако не вярват в Бог са грешни е правилно след като виждаш колко сложно нещо може да се окаже систематичната/задълбочената и професионалната вяра/духовност най-малкото от свидетелствата в моите post-ове?!, защо си мислиш че е задължително за онези, на които не им е дадено от истинския Бог да бъдат духовници/духовни лица да стават такива?!, знаеш ли че точно това е причината за огромното верческо/духовно беззаконие, именно лъжовното принуждаване на човеците да стават духовници/вярващи//духовни лица?!, не е ли достатъчно като за начало ако можеш примерно да ги насърчаваш да не бъдат лоши но дори ако може да бъдат Добри?!, кое е по-важно за Бог, да ги вижда че не са лоши и че са Добри, или, че вярват?!, не е ли Верността по-скоро Любовта, отколкото вярата без Любов, след като е писано че "Бог е Любов"?!
    Последно редактирано от npp : 01-24-2012 на 20:25

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си