.
Резултати от 1 до 25 от общо 2160

Threaded View

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    че къде съм казал, че не е сарказъм, нали в началото на коментара си съм ти написал "какво значение има дали си сигурен или не" или в превод какво значение има дали си правиш сарказъм или не........
    Става на въпрос, че не съм казал , че съм сигурен в нещо, просто такъв е израза. Вие сте тези дето винаги сте сигурни и знаете. Аз не знам нищо, аз само "познавам" някои неща, винаги с идеята наум, че всичко е условно. Затова подлагам всичко на критика, анализ, преоценка и проверка за адекватност... това го прилагам както "навън", така и "навътре".
    И освен това аз не правя такива абсурдни твърдения, че животните са създадени в полза на човека. Хайде това, че цялото човешко знание може да го оспори подобно твърдение, не е толкова важно. Аз не приемам човешкото знание като отправна точка във всичките си разсъждения. Това би било подобно на вашето мислене - взимате за отправна точка Библията и мислите само в нейните граници. Но дори и без науката, подобни твърдения са абсурдни от гледна точка на логика, рационалност и обективни наблюдения. Но дори и да изключим логиката и рационалността, и такива твърдения да са възможни, то никъде не са дадени доказателства в тяхна подкрепа. Дадено е просто едно хвърчащо твърдение, и то е колкото възможно, толкова и невъзможно. А това което може да се твърди без аргументи, може и да се отхвърли при липсата на такива. Изобщо всичко може да се твърди, и всичко е възможно. Но това не значи че е истина. Или както казва Ницше - "Ирационалността на едно нещо не е доказателство за неговото несъществуване, но е по-скоро негово състояние" ...
    Последно редактирано от Doom_Stalker : 11-20-2012 на 12:58

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си