- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Какво им пречи да Вярват.
Мисленето и осъзнаването е част от пътя ми, то ме изразява и определя. Мисленето и осъзнаването не ми е цел, а просто следствие от вървенето по пътя ми към себе си. Има много неща, които са част от съществуването ми, но нито едно от тях не е ЦЕЛ на съществуването ми.... Има разлика.
Съвсем не... Всеки търси каквото му е необходимо. На мен не ми е необходимо нищо, защото всичко вече го имам в главата. Самата необходимост е в главата ми.
Последно редактирано от defender : 11-22-2012 на 11:55
Не, отговорих ти за да бъда коректен и за да не си правиш заблуди относно кой съм аз. Иначе изобщо не ми пука за какъв ще ме взимаш. Във всеки опит някой да ме анализира виждам възможност за провокация. Затова и ти отговарям, провокирам теб и останалите. А и нали ти казах, пиша тук за да си упражнявам мисълта и словото. Също така и е доста забавно. Но иначе нямам нужда от нищо, поне не в най-общия човешки смисъл... Иначе в личен план си имам свои необходимости, неща които да компенсирам... но те вероятно биха ви се сторили далечни и скандални. Както и да е, те нямат общо в случая. Говорим си за основните човешки емоционални нужди - от закрила, критика, похвала, значение и смисъл на живот, възпитание и добро поведение, социални договорки и удобни истини. и т.н.
Коректен от гледна точка на истината, не щото ми пука за теб и твоето мнение.
ДУММ ТИ ДОКТОРА ЛИ СИ ?
NPP RAGEEE (METAL) FELL THE FORCE PADUAN
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
http://www.teenproblem.net/forum/sho...1%D0%98%D0%AF-!
Хаха, голям тролизъм беше![]()
да не мислиш че Бог ще пожали някой от безобразниците, виж какво ще им се случи на всички такива в най-скоро време:
"И чух из храма силен глас, който казваше на седемте ангела: Идете та излейте на земята седемте чаши на Божия гняв. И първият отиде та изля чашата си на земята; и появи се лоша и люта рана на ония човеци, които носеха белега на звяра и които се покланяха на неговия образ. Вторият ангел изля чашата си в морето(т.е. в света на окултното); и то стана кръв като на мъртвец, и всяка жива твар в морето умря." Откровение 16: 1-3
http://www.youtube.com/watch?v=NIgfiSzCy1o
Сериозно ли си мислиш, че можеш да ме уплашиш с тези простотии?
Последно редактирано от Doom_Stalker : 11-22-2012 на 15:31
Не вярвам в истинността на Библията. Така че може да са казани много неща...Не ме интересува.
Имам обаче един въпрос...
Ако примерно цял живот бъда престъпник и отричам всичко , избия десетки души, ако бъда зъл и т.н. и малко преди да умра си изповядам и се разкая за всичките си грехове и приема Иисус за мой Бог и спасител, тогава би трябвало да отида в рая нали? Значи така ще направя... Ще си живея както си искам и малко преди да умра ще се покая за всичко и пак ще ида в рая.
![]()
Последно редактирано от Doom_Stalker : 11-22-2012 на 18:11
Абе отиваш моментално в ада уеее мръсник
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
1-во: зависи дали вярваш в Бог.
2-ро: зависи дали покаянието ти е искрено или лицемерно.
3-то: за човек които НАРОЧНО греши с мисълта за покаяние - няма покаяние. А и най-често такива хора умират точно когато най-малко са очаквали и така и не достигат до покаяние което са планували.
4-то: когато човек се кае, след това в него трябва да има ИСКРЕНО желание и стремеж да се поправи, а не да се кае и после ДА СИ ПРАВИ КАКВОТО СИ ИСКА с мисълта, че после видиш ли пак ще се покае.
5-то: и все пак накрая всичко зависи от Бог, които най-добре познава сърцата, човек не трябва да се отчайва.
Последно редактирано от defender : 11-22-2012 на 19:08
Боговете са егоисти..
В какво вярвам? В упоритата работа - в това вярвам, не вярвам на брадясали старци, които размахват вълшебни пръчици и с едно щракване на пръстите определят съдбата на хората.. НИЕ САМИ ГРАДИМ СЪДБАТА СИ..
Не бе , говоря ти напълно искрено да се покая за всичките си грехове, да речем като стана на 80 години. Да речем че като одъртея ще ми дойде друг акъл, ще повярвам в Бога, ще се покая истински, ще стана праведен и т.н., в такъв случай бих ли отишъл в рая(каквито и предишни грехове да съм имал)?
аз не мога да кажа: Човешкия съд е един, Божия съд друг.
трябва да си между страха и надеждата - не трябва да се отчайваш, но и не трябва да си безгрижен т.е. в тебе трябва да има стремеж да се поправиш.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101