.
Отговор в тема
Страница 85 от 87 ПървиПърви ... 357581828384858687 ПоследнаПърви
Резултати от 2 101 до 2 125 от общо 2160
    Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Doom_Stalker Виж мнението

Ууу, толкова ме е страх.... Do you even lift?
    еми колко кг си

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    еми колко кг си
    Ддз, към 85.

Мега фен
    Ддз, към 85.
    ехее , значи за трицепс - 4, 5 пъти от лег

Banned Повече от фен
    ехее , значи за трицепс - 4, 5 пъти от лег
    Браво, машина си... де и в акъла да беше така...

Мега фен
    Браво, машина си... де и в акъла да беше така...
    равномерно
    Не е хубаво да се развива само едното

Banned Повече от фен
    равномерно
    Не е хубаво да се развива само едното
    Развива се само това, което имаш като заложби... А твоите умствените заложби са посредствени. Не го казвам за да се заяждам, просто споделям...

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    също това е правописна грешка, спазвайте правилата за правопис тогава. Дори имената на хората се пишат с главна буква, независимо дали вярваш в тях или не.
    А ти провери ли в правописния речник преди да напишеш поста си ? Изречения се започват с главна буква.
    А бог е съществително и единствената причина да се изписва с главна буква е от уважение, което аз нямам, защото за мен той е недействителен.

Мега фен
    В Библията и за християните Бог се пише с главна буква, защото Той е одушевен предмет, а Бог му е собственото име. Когато искаш да говориш с християнин и да му задаваш въпроси, трябва да пишеш Бог с главна буква, ако го пишеш с малка то това означава, че не говориш за християнския Бог.
    А когато задаваш въпроси или си говориш с атеисти или друговерци тогава можеш да си пишеш християнския Бог са каквато буква си искаш.

Това, че съм написал изречението с малка буква, не изразява неуважение към ничие име на човек. Когато напиша собственото име на някого с малка буква, тогава може и да си взема забележа.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от SHPAIdURmeN Виж мнението
    npp нали си наясно, че твоят бог никога не те е искал ?
    след като ме посещава, значи не ме мрази

"Всичко което Ми дава Отец, ще дойде при Мене, и който дойде при Мене никак няма да го изпъдя;" Йоан 6: 37

а ако мразеше, тогава и самият Той щеше да е един от грешниците

"Всеки, който мрази брата си, е човекоубиец; и вие знаете, че в никой човекоубиец не пребъдва вечен живот." 1 Йоаново 3: 15

Мега фен
    нпп в крайна сметка ти като грешник ли се възприемаш или като безгрешен любимец на Бога с цитирам "съвършена любов".
    Последно редактирано от defender : 12-21-2012 на 12:11

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    А аз да не би да съм поискала да бъда раждана ? Ако бог контролира всичко, включително раждането на нови индивиди, той ги обрича. Никой не е избрал как и кога да се роди или как, и кога да умре. Ако се бях родила в някоя ислямска държава, навярно щях да вярвам в алах, т.е бог не ми дава свободен избор. Ами по-лошо, ако се бях родила стотици години в миналото, в някое племе, как да вярвам в бог, в християнския бог, без дори да знам за неговото съществуване. Значи, че бог не само не ми дава право на избор, а и не ми дава информацията, за да направя този избор. А какво се случва с душите на хората родени преди самото създаване на християнската религия, т.е родените преди повече от 2000 хиляди години ? Хора, които никога не са чували за такъв бог, просто, защото не е съществувал.
    Имало е толкова много религии преди християнството, повече от очевидно е, че това е поредната измислица. Вашият бог не само, че не е всесилен, но и няма конкретна цел.
    Да речем, че бог все пак е създал мен и всички останали човешки същества. Да речем, че и хипотетично аз съм вярваща и спазвам всички канони. След смъртта ми, той ще ме награди с вечен задгробен живот, такъв какъвто на мен не ми трябва. Аз не искам вечен живот под една и съща форма. Подобен 'живот' сигурно е доста тежък и отегчаващ. Значи, не стига, че бог не ми дава друг избор освен да вярвам в него, но и ми заповядва да прекарам вечността на място и по начин, който той е определил. Но каква е целта на бог и изобщо има ли той цел ? С какво ще допринесе вярата ни в него ? Ще допринесе ли по някакъв начин на хората, на планетата, на Вселената ? Какво получава бог от всичко това ? Защо му е било изобщо да създава живота, ако ще измъчва душите на хората, които не вярват в него ? След като е всесилен, всемогъщ и всезнаещ, сигурно му е било ясно, че ще има хора, които няма да вярват в него. Тогава, защо изобщо създава хората, след като е напълно наясно, че ще избива голяма част от тях ?
    Значи бог не само, че не е всесилен, не само, че е зъл, но е и егоист.
    ако беше егоист, тогава нямаше да даде живот на милиарди човеци, и нямаше да приготвя пълно спасение за всички души на вселената, а вината за това че нямаше съвършено спасение за мнозина в продължение 5-6 хилядолетия досега не е негова защото Той се намираше в състояние на полусън за това време, а колкото за силата Му, виж само как макар и в състояние на полусън Той винаги крепеше цялата вселена, като се започне от неизтощимите сили, които крепят и сплотяват атомите и се стигне до стабилните орбити на космическите тела, като се има предвид че в слънчевата система кражат хиляди големи метеори, които при сблъсък с земята могат да причинят гоялама погибел, но как досега земята винаги се разминаваше с тях

Мега фен
    нпп в крайна сметка ти като грешник ли се възприемаш или като безгрешен любимец на Бога с цитирам "съвършена любов".
    за нас последователите на истинският Бог и Исус нямаше да има никаквъв смисъл ако се признавахме за грешни според човешката(666) религия, но достатъчно е че признаваме себе си за недостойни в сравнение с Него, а Той е верен да не ни налага грях и да ни освобождава от такъв товар, така че ние обикновено не се възприемаме за нещо повече от другите хора, но дори имаме себе си за най-малки

"Не правете нищо от партизанство или от тщеславие, но със смиреномъдрие нека всеки счита другия по-горен от себе си." Филипяни 2: 3

Мега фен
    Казах, че съм чела и не е обяснено. Толкова ли е трудно да го обясниш или да кажеш къде точно го пише, защото не го виждам нито в старият, нито в новият завет ? Каква е крайната цел на бог и защо той не се е погрижил за повсеместното разпространяване на религията християнство ? Защо тази религия се е появила преди 2000 години, а не по-рано ? Защо хората преди това са били обречени да живеят в неведение ?

Липсата на отговори ми пречи да вярвам. Нали за това е темата ?
    дявола е имал голяма/вътрешна власт в времената преди Новият Завет, и затова е могъл да налага всякакви злини, като даже е имал власт да се явява като Бог на мнозина от вярващите, и дори да причинява големи затруднения на праведните от тях, например през времето на Моисей е имал власт да участва в явлението "Йехова" налагайки зловредни/пагубни заповеди за: отмъщение("зъб за зъб, око за око" - Левит 24:19-22), убиване с камъни и нож(Второзаконие 22:13-21, Второзаконие 20:10-15), проклинане(Числа 5:12-30, Второзаконие 27:15-26), омраза/презрение(Матей 5:43), и пр., и това е защото истинският Бог е бил в по-дълбоко състояние на полусън, но именно чрез Исусовата жертва всички несъвършени/зловредни/пагубни заповеди в завета били анулирани веднъж завинаги, понеже всичката вътрешна власт на дявола му била отнета перманентно

"Сега е съдба на този свят; сега князът на този свят ще бъде изхвърлен вън(т.е. всичката вътрешна власт на лукавият ще му бъде отнета безвъзвратно). И когато бъда Аз издигнат от земята, ще привлека всички при Себе Си." Йоан 12: 31-32,

"А Исус, като извика пак със силен глас, издъхна. И, ето, завесата на храма се раздра на две от горе до долу(т.е. всички несъвършени/лоши заповеди от старият завет бяха официално и окончателно анулирани), земята се разтресе(т.е. духовните сили се разклатиха), скалите се разпукаха(т.е. всичката вътрешна власт на дявола му бе отнета неповратимо), гробовете се разтвориха и много тела на починалите светии бяха възкресени, (които, като излязоха от гробовете след Неговото възкресение, влязоха в светия град, и се явиха на мнозина). А стотникът и ония, които заедно с него пазеха Исуса, като видяха земетресението и всичко що стана, уплашиха се твърде много, и думаха: Наистина тоя беше Син на Бога. Там бяха още и гледаха отдалеч много жени, които бяха следвали Исуса от Галилея, и Му служеха; между които бяха Мария Магдалина, и Мария майка на Якова и на Иосия, и майката на Заведеевите синове." Матей 27: 50-56

ето как от последният цитат се вижда че заради вътрешната власт на дявола дори и телата на Светиите не са могли да възкръснат, и е трябвало Исус да ги освободи чрез Жертвата Си, иначе (в противен сбучай) те можеха да останат в гробовете (си) и до ден днешен
    Последно редактирано от npp : 12-21-2012 на 13:15

Мега фен
    Развива се само това, което имаш като заложби... А твоите умствените заложби са посредствени. Не го казвам за да се заяждам, просто споделям...
    дразниш и провокираш ,защото нямаш какво да правиш

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Аз пък съм влюбен в Прераждането,която и да е тя и такаа до края на свееетааа. <3

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от Incadeptus Виж мнението
    Аз пък съм влюбен в Прераждането,която и да е тя и такаа до края на свееетааа. <3
    Защо още дишаш? 21ви минава
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    ако беше егоист, тогава нямаше да даде живот на милиарди човеци, и нямаше да приготвя пълно спасение за всички души на вселената, а вината за това че нямаше съвършено спасение за мнозина в продължение 5-6 хилядолетия досега не е негова защото Той се намираше в състояние на полусън за това време, а колкото за силата Му, виж само как макар и в състояние на полусън Той винаги крепеше цялата вселена, като се започне от неизтощимите сили, които крепят и сплотяват атомите и се стигне до стабилните орбити на космическите тела, като се има предвид че в слънчевата система кражат хиляди големи метеори, които при сблъсък с земята могат да причинят гоялама погибел, но как досега земята винаги се разминаваше с тях
    1. Дава живот за максимум 70-80 години. Този живот не винаги е хубав, понякога е изпълнен с доста кофти моменти, независимо то това дали човекът е вярващ или не. Накрая им отнема живота и праща тези, които не вярват в него да се пържат в Ада. Явно е много самовлюбен за да иска всички да вярват в него и явно е съдист щом е изпратил в Ада толкова души, които САМ е създал.
    2. Не виждам никакви доказателства за спасение. Защо изобщо ни е нужно спасение ? Вселената ще свърши. Както е имало Голям Взрив, така ще има и Голям Срив. С всичката тъмна енергия и тъмна материя наоколо, обектите във Вселената ще се раздалечават, докато изгасне и последната звезда и Вселената изстине или пък Вселената ще продължи да се разширява докато бъде разкъсана и свърши в точка на сингулярност. Е, явно няма как Вселената да бъде закрепена дори от твоят бог.
    3. Планетата ни е с чист орбитален път и такива сблъсъци съществуват сравнително рядко. Все пак последният опустошителен сблъсък е бил преди 65 милиона години, когато динозаврите са изчезнали. Плюс това подобни катаклизми могат да бъдат животворни. Ако новосформираната ни Земя не се беше сблъскала с планета голяма колкото Марс, живот изобщо нямаше да съществува, поради липсата на Луна и правилен наклон на земната ос. След този сблъсък, в периода Хадей, Земята е била ежедневно бомбандирана.
    Ние не сме застраховани от нов голям сблъсък, такъв вероятно ще има, но едва ли ще е скоро. Така че не си мисли, че нещо ни пази. В нашата галактика, в съзвездието Стрелец има неутронна звезда, която може да се превърне в супернова всеки един момент и да бъдем унищожени от гама лъчево избухване. Не само хората, но и планетата ни ще бъде изпепелена. Опасности много.

Мега фен
    1. Дава живот за максимум 70-80 години. Този живот не винаги е хубав, понякога е изпълнен с доста кофти моменти, независимо то това дали човекът е вярващ или не. Накрая им отнема живота и праща тези, които не вярват в него да се пържат в Ада. Явно е много самовлюбен за да иска всички да вярват в него и явно е съдист щом е изпратил в Ада толкова души, които САМ е създал.
    2. Не виждам никакви доказателства за спасение. Защо изобщо ни е нужно спасение ? Вселената ще свърши. Както е имало Голям Взрив, така ще има и Голям Срив. С всичката тъмна енергия и тъмна материя наоколо, обектите във Вселената ще се раздалечават, докато изгасне и последната звезда и Вселената изстине или пък Вселената ще продължи да се разширява докато бъде разкъсана и свърши в точка на сингулярност. Е, явно няма как Вселената да бъде закрепена дори от твоят бог.
    3. Планетата ни е с чист орбитален път и такива сблъсъци съществуват сравнително рядко. Все пак последният опустошителен сблъсък е бил преди 65 милиона години, когато динозаврите са изчезнали. Плюс това подобни катаклизми могат да бъдат животворни. Ако новосформираната ни Земя не се беше сблъскала с планета голяма колкото Марс, живот изобщо нямаше да съществува, поради липсата на Луна и правилен наклон на земната ос. След този сблъсък, в периода Хадей, Земята е била ежедневно бомбандирана.
    Ние не сме застраховани от нов голям сблъсък, такъв вероятно ще има, но едва ли ще е скоро. Така че не си мисли, че нещо ни пази. В нашата галактика, в съзвездието Стрелец има неутронна звезда, която може да се превърне в супернова всеки един момент и да бъдем унищожени от гама лъчево избухване. Не само хората, но и планетата ни ще бъде изпепелена. Опасности много.
    твоите заблуди идват от факта че твърде много вярваш на хората, понеже познанията ти идват от разни учени и научните бюлетини, които произхождат от тях, а също и от съответните вярващи, които сеят твърде много страх с своите свидетелства, обаче истината е че истинският Бог никога не е пращал хора в ад, но просто от седмият ден до сега Той беше в състояние на полусън, поради което и много хора пострадаха, но вината не е Негова, понеже както човек може да изпадне в състояние на сън въпреки опитите му да не заспи(-ва), така и Той не можа да остане напълно буден, след като създаде цялото вселенско творение само за 6 дена или 144 часа, а както можеш и сама да се досетиш, вселената е безгранична за нас човеците, понеже по същият начин никак не би било чудно ако човек изпадне в състояние на хилядолетен сън в случай че успее напълно сам да построи огромен небостъргач само за шест дена, а колкото за този физически свят, той никак няма да бъде унищожен докато не свърши царуването на Христос, ето какво е писано по въпроса:

"те оживяха и царуваха с Христа хиляда години." Откровение 20: 4,

"И видях ново небе и нова земя; защото първото небе и първата земя преминаха; и море нямаше вече." Откровение 21: 1
    Последно редактирано от npp : 12-22-2012 на 13:53

Мега фен
    твоите заблуди идват от факта че твърде много вярваш на хората, понеже познанията ти идват от разни учени и научните бюлетини, които произхождат от тях, а също и от съответните вярващи, които сеят твърде много страх с своите свидетелства, обаче истината е че истинският Бог никога не е пращал хора в ад, но просто от седмият ден до сега Той беше в състояние на полусън, поради което и много хора пострадаха, но вината не е Негова, понеже както човек може да изпадне в състояние на сън въпреки опитите му да не заспива, така и Той не можа да остане напълно буден, след като създаде цялото вселенско творение само за 6 дена или 144 часа, а както можеш и сама да се досетиш, вселената е безгранична за нас човеците, понеже по същият начин никак не би било чудно ако човек изпадне в състояние на хилядолетен сън в случай че успее да построи огромен небостъргач само за шест дена,
    Бог не спи, В Библията е казано че Бог може направи всичко от словото, (словото се материализира). Бог е казал това не защото има нужда от почивка, а за да покаже на хората че като се трудят, но един ден да отдават на Бога, а не в обичайните житейски работи - в размишления за Бог, като ходят на Църква и т.н.
    А хората отиват в ада не защото Бог ги праща там, а защото сами не желаят да се спасят. Ада е олицетворение на справедливостта, че всяко зло си има въздеяние, ако не бъде очистено. Затова и Христос призовава хората към покаяние.
    Последно редактирано от defender : 12-22-2012 на 14:03

Мега фен
    Бог не спи, В Библията е казано че Бог може направи всичко от словото, (словото се материализира). Бог е казал това не защото има нужда от почивка, а за да покаже на хората че като се трудят, но един ден да отдават на Бога, а не в обичайните житейски работи - в размишления за Бог, като ходят на Църква и т.н.
    А хората отиват в ада не защото Бог ги праща там, а защото сами не желаят да се спасят. Ада е олицетворение на справедливостта, че всяко зло си има въздеяние, ако не бъде очистено. Затова и Христос призовава хората към покаяние.
    няма как тази теория за това че досега Бог винаги е бил буден да е вярна, защото ако това беше така, тогава Той щеше да е грешен/неправеден задето нарочно е допускал децата му да страдат след като е бил напълно буден за да ги спаси веднъж завинаги, или това е все едно да имаш деца и бидейки напълно буден да виждаш как те са затворени в пожар и не могат да избягат и ако не бъдат спасени ще изгорят, но ти все пак нарочно да не им помогнеш при положение че си напълно буден за да го направиш - просто забрави за такава безумна теория относно истинският Бог

"И тъй, ако вие, които сте зли, знаете да давате блага на чадата си, колко повече Отец ви, Който е на небесата, ще даде добри неща на тия, които искат от Него!" Матей 7: 11

като все пак има начин Той да бъде събуден, и това е "молитвата и постът" сиреч проявата на съвършена любов и загриженост към останалите човеци чрез ходатайства пред Него да бъдат напълно спасени за вечен живот

"И каза им: Тоя род с нищо не може да излезе, освен с молитва [и пост]." Марк 9: 29
    Последно редактирано от npp : 12-22-2012 на 14:27

Мега фен
    хаха, ти си абсолютен лъжесвидетел и еретик и 90% от приказките ти са измишльотини. Това не значи, че Бог е неправеден а значи, че ти просто не можеш да си го измишльотиш.................. питай духа който ти говори, може пак да те излъже нещо, че да го засвидетелстваш после и него пред нас............................... още от самото начало като се сблъсках с тебе във форума веднага си пролича еретическата ти муцуна. .......................... съжалявам, много ме дразнят еретиците.......................... "избраниците на Бога" със "съвършена" любов.

Прикриват се зад Бог, а бълват отрова.
    Последно редактирано от defender : 12-22-2012 на 14:28

Мега фен
    хаха, ти си абсолютен лъжесвидетел и еретик и 90% от приказките ти са измишльотини. Това не значи, че Бог е неправеден а значи, че ти просто не можеш да си го измишльотиш.................. питай духа който ти говори, може пак да те излъже нещо, че да го засвидетелстваш после и него пред нас............................... още от самото начало като се сблъсках с тебе във форума веднага си пролича еретическата ти муцуна. .......................... съжалявам, много ме дразнят еретиците.......................... "избраниците на Бога" със "съвършена" любов.

Прикриват се зад Бог, а бълват отрова.

виж какво пише тук:

"И на седмия ден, като свърши Бог делата, които беше създал, на седмия ден си почина от всичките дела, които беше създал. И благослови Бог седмия ден и го освети, защото в него си почина от всичките си дела, от всичко, което Бог беше създал и сътворил." Битие 2: 2-3

тук Той изпада в състояние на хилядолетен полусън, което се потвърждава и в следващият пасаж:

"Помни съботния ден, за да го освещаваш. Шест дни да работиш и да вършиш всичките си дела; а на седмия ден, който е събота на Господа твоя Бог, да не вършиш никаква работа, ни ти, ни синът ти, ни дъщеря ти, ни слугата ти, ни слугинята ти, нито добитъкът ти, нито чужденецът, който е отвътре вратите ти; защото в шест дни Господ направи небето и земята, морето и всичко що има в тях, а на седмия ден си почина; затова Господ благослови съботния ден и го освети." Изход 20: 8-11

тук се казва че Бог е изпаднал в състояние на полусън в седмият ден, поради което докато се намира в това състояние Той не може да осигури перманентно спасение за вечен живот на всички човеци, и затова духовните служители трябва да освещават Създанието/Творението чрез "молитва и пост" докато Той се събуди напълно, понеже виж какво пише тук:

"А когато се молите, не говорете излишни думи, както езичниците; защото те мислят че ще бъдат послушани заради многото си говорене. И тъй, не бъдете като тях; защото Отец ви знае от що се нуждаете преди вие да Му искате." Матей 6: 7-8

което означава че Той е в състояние на полусън и че затова просто трябва да бъде събуден, понеже Той знае как да се погрижи съвършено за всички, но не е напълно буден за да го направи, което се потвърждава и от следващите пасажи:

"И видях в десницата на седящия на престола книга, написана отвътре и отвън запечатана със седем печата. И видях, че един силен ангел прогласяваше с висок глас: Кой е достоен да разгъне книгата и разпечата печатите й? И никой, нито на небето, нито на земята, нито под земята, не можеше да разгъне книгата нито да я гледа. И аз плаках много, защото никой не се намери достоен да разгъне книгата нито да я гледа. Но един от старците ми каза: "Недей плака: ето лъвът, който е от Юдовото племе, който е Давидовият корен, превъзмогна, за да разгъне книгата и да разпечата нейните седем печата." И видях между престола и четирите живи същества между тях и старците, че стоеше Агне като заклано, което имаше седем рога и седем очи, които са седемте Божии духове, разпратени по цялата земя. И то дойде та взе книгата из десницата на седящия на престола. И когато взе книгата, четирите живи същества и двадесетте и четири старци паднаха пред Агнето, като всеки държеше арфа и златни чаши пълни с темян, които са молитвите на светиите. И пеят нова песен, думайки: Достоен си да вземеш книгата и да разпечаташ печатите й: защото си бил заклан, и със Своята кръв си изкупил за Бога човеци от всяко племе, език, люде и народ и направил си ги на нашия Бог царство и свещеници; и те царуват на земята. И видях и чух глас от много ангели около престола и живите същества и старците; (и числото им беше десетки хиляди по десетки хиляди и хиляди по хиляди): и казваха с висок глас: Достойно е Агнето, което е било заклано, да приеме сила и богатство, премъдрост и могъщество, почит, слава и благословение. И всяко създание, което е на небето, на земята и под земята и по морето и всичко що има в тях, чух да казват: На Този, Който седи на престола, и на Агнето да бъде благословение и почит, слава и господство, до вечни векове. И четирите живи същества казаха: Амин! И старците паднаха, та се поклониха." Откровение 5: 1-14

от този пасаж се вижда че Бог не е напълно буден за да се погрижи съвършено за всички, и затова има нужда някой друг да го замества, и това разбира се е Господът - Исус Христос, ето още едно доказателство:

"Гледах догдето се положиха престоли, и Старият по дни седна" Даниил 7: 9

от този пасаж става ясно че е необходимо да има достатъчно съвършени Светии, които да Го разбудят/събудят чрез молитвите си, понеже както пише там Той трябва да седне сиреч да се разбуди/събуди от хилядолетният полусън
    Последно редактирано от npp : 12-22-2012 на 14:49

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Защото обичам Rebirthing

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Мега фен
    няма как тази теория за това че досега Бог винаги е бил буден да е вярна, защото ако това беше така, тогава Той щеше да е грешен/неправеден ......
    по твоята логика Бог защо е допуснал тогава да достигне до такова състояние, в което да заспи хилядолетен сън и да остави хората да страдат................

Бог не би допуснал да изпадне в такова състояние от което би произлязло зло.

истината е друга. ......................... търси я и не допускай духа, който ти се явява в мислите ти, да ти говори.
    Последно редактирано от defender : 12-22-2012 на 15:19

Бог не би допуснал да изпадне в такова състояние от което би произлязло зло.
    Така ли?
    А как може да си обесниш света в който живеем, според дефинициите дадени от Бог за зли, всички са присъщи и до ден днешен, как си обесняваш това?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си