Цитирай Първоначално написано от evropeiski Виж мнението
Аз поне вярвам на Бог, а ти.

И какво трябва да значи това "поне"? Не вярвам в паранормални, недоказани глупости. Точка.

Вярвам в това което е логично и/или доказано и съм отворен към предложения. Това че не вярвам в някакъв огнеок, окъпан с кръв, рогат, мечоуст, садистичен демоничен образ на измислен масов убиец от бронзовата ера не ме прави тъжен, както и теб не те прави тъжен това че не вярваш в тики богът на Куиичек (ако се пише така на български) от Моби дик.

Просто си признай насаме че се правиш и че ти е приятно да си синтезираш окситоксини, признай си че си точно като всички билиони, противоречащи си познайници на "истинският, едниствен и непротиворечащ си бог" и психолозите, и fMRI скенерите, и нормалната логика са доста прави като сочат недвусмислено към заключението че си измисляте глупости понеже ви е приятно.

"Ъъх, аз съм мормон и бог ми дава знаци че е истински. Знам че има мюсюлмани, християни, евреи, уикани, будисти, шинтоисти ...(попълни тука хиляди религии)... които казват абсолютно същото нещо, но аз съм различен.

Освен това съм и по прав от онези други пичове от същата ми религия, но с друга деноминация, въпреки че и те казват същото нещо за мен.

Освен това и съм по-прав от всички други пичове от моята религия и деноминация, които мислят различно от мен.

Виждате ли, аз съм 0.000000000000000000000000000...0000000000001% който е всъщност прав и нямам абсолютно никакви реални или логични доказателства или каквато и да е било харизма и сладкодумност и искам да ми вярвате по някаква причина."

Yeah, right