.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2160

Hybrid View

Повече от фен Аватара на evropeiski
    ^ gandalfepi4
    тази твоя материална мъдрост, те е превърнал в духовен инвалид.
    Гандалфе тъжен човек си ти и леко объркан. - кажи ми ако това не е точния ти психопортрет.
    Желая ти щастие.

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    Цитирай Първоначално написано от evropeiski Виж мнението
    ^ gandalfepi4
    тази твоя материална мъдрост, те е превърнал в духовен инвалид.
    Гандалфе тъжен човек си ти и леко объркан. - кажи ми ако това не е точния ти психопортрет.
    Желая ти щастие.

Condescending prick. Я се бегай бе мърльо, да не си чел тъпите фундаменталистки комиксчета за атеисти които са злобни и тъжни и изведнъж "намират" християнството и стават щастливи и удовлетворени?

Пускам му изследване от гугъл scholar и ставам духовен инвалид. Пишлеме с пишлемето.

А отностно изказването ти за "религията" ми - я се бегай бе, толкова ми е религия това, колкото да си футболен фен може да е религия.

И като не можеш да кажеш и две думи за да обориш това което ти пращам не ми започвай да дрънкаш за мнението
    "Oooх Нютон, ти си духовен инвалид понеже не смяташ че невидимата ръка на бог натиска всичко надолу вместо да се правиш че игнорираш фактите"

Kелеменце. И освен това мога да разграничавам между добро и лошо ЗА РАЗЛИКА ОТ ТЕБЕ. Има сексуални и други поведения които нараняват хора. Педалите не са от тях - какво правят зрели, чистосъзнателни хора зад затворени врати по своя воля не ми е работа и ако ги прави щастливи съм ок с това.

Има двойки които се бодът с дилдота, се кефят на bdsm, практикуват групов секс, харесват да си дрискът на главите, да се горят с восък и какво ли още не. Това не ми е работа, нито на мен, нито на теб.

Спри да бъдеш метафоричен педал или се махни от компютъра ти, който е изобретен от такъв човек
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си