- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Какво им пречи да Вярват.
Да, когато два мъжки жирафа с еректирали пишки започнат да се чукат в задниците, а мъжки пингвини да формират перманентна двойка, която мъти фотографа е някакъв перверзник който е виновен
http://www.youtube.com/watch?feature...D0NMeag#t=283s
Как си играят тези. Боричкат се. Като дечица
Mда, конспирации от невероятни пропорции САМО И САМО да изкарат учените прави, а фундаменталистки хомофоби сбъркали. Да не стане пак като с темата дето се правеше на много отворен спрямо еволюцията, която изостави като бит педерас когато ти изсипах инфо?2. Някой от тези снимки спокойно може и да са били манипулирани, особено тази със слоновете може да се манипулира с фотошоп за 10 минути.
Ей ти горе клип, има и други.
Освести се бе пeдepacтчe малко. Получавам звеско главоболие ако нося очилата на дядо ми, това прави ли ги неествени? Повръща ми се от деликатесния плод дуриан, това прави ли го неестествен? Изприщва ми се гъза от определени материи, това прави ли ги неествени?3. Нека атеиста дето казва, че педерастията е нормално явление, нека да отиде да се пробва някой мъж да му го...... и тогава от чувството, което ще изпита мисля, че едва ли ще си спомни някоя от "статистиките си", които публикува, тогава ще му се отворят чакрите и тогава ясно и реално ще може да оцени дали това е естествено или неестествено явление за човека.
Баси дрисльото дребен. Тея тъпи логики ги вади на някое босоного цигане, можеш да му обясняваш колко са неестествени негрите понеже като ти говори такъв не се чустваш комфортно.
Пък и може да ми хареса някой да ме боде, откъде знаеш? Може да ми харесва някой космат, мускулест, потен пичага да ме гъделичка по простата с пишка като полицейска палка. Ако някой тебе те е бучкал против волята ти и си се травматизирал сори.
Toва ако е валидно за теб знай че не съм толкова смахнат че да реагирам по подобен начин.Само да не вземе вероятно след това да изпадне в депресия и невроза и да не посегне на живота си от изживяния шок и болезнен спомен в съзнанието му.
Като е така защо толкова, толкова, толкова усилено се опитваш да изкараш че животни хомосексове няма? То не бяха тайни агенти фотографи, то не бяха фотошопове, то не бяха криворазбрани "игри"... ВСИЧКО друго само и само да не е така, а в момента в който няма как да защитаваш позицията вече изведнъж казваш че то е без никакво значение?4. След греха на първите човеци всичко на земята и в природата (включително животните) и свързано по някакъв начин с човека се променило и разтроило. Поведението на животните не може да бъде критерии кое е нормално и кое не е нормално, особенно за човека, който е разумно и мислещо същество. Относно поведението на човека критерии за правилно и неправилно може да бъде само Бог.
(Oтделно че го сложих това за животните само понеже ти каза че било "неестествено")
А отностно мнението на бог вземай камъни и започвай да убиваш хомота. Не е закон от стария завет - пише че някой който прави така е разгневил бог и трябва да бъде убит, а отношението се запазва и в новия завет. Тъй че почвай да събираш разни лити
EDIT: Отделен въпрос е и че Адам и Ева не е имало, нито пък всички животни някога са били вегетарианци
Последно редактирано от gandalfepi4 : 12-10-2011 на 21:11
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes