- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Какво им пречи да Вярват.
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
пичове и пи#ки(т.е. използвам думата в смисъла на така да се каже "пичове" от женски пол, понеже тук има и момичета),
по принцип обратната сексуалност не е естествена/нормална, но подобно на това което казва европейски е болестно състояние/душевно отклонение/душевна болест, подобно на психозите само че изразено на сексуална основа, както вече казахме причината за това явление и въобще за злините, страданията и болестите като цяло е именно верческото/духовното беззаконие, или, както е наричано в Библията: "мерзостта стояща на светото място, докарваща запустение", просто няма как секса между мъж и мъж да е най-безупречен вариант, нито онзи между жена и жена, камоли между възрастен и дете, но има лечение, и то е в истинските Бог Отец и Господ Исус Христос, така че, чрез молитва към и пост* в Тях Двамата лесно може да се осигури изцеление от всяка болест.....
"И един от народа Му отговори: Учителю, доведох при Тебе сина си, който има ням дух. И гдето и да го прехване, тръшка го; и той се запеня, скърца със зъби, и се вцепенява; и говорих на Твоите ученици да изгонят беса, но не можаха. А Той в отговор им каза: О роде невярващ, до кога ще бъда до кога ще бъда с вас? До кога ще ви търпя? Доведете го при Мене. И доведоха го при Него. И като Го видя хванатият от бяс, веднага духът го сгърчи; и той падна на земята и се валяше запенен. И попита Исус баща му: Колко време има от как му е станало това? А той каза: От детинство. И много пъти го е хвърлял и в огън, и във вода, за да го погуби; но ако можеш стори нещо, смили се за нас и помогни ни. А Исус му рече: Ако можеш повярва! Всичко е възможно за този, който вярва. Веднага бащата на детето извика, казвайки: Вярвам [Господи]! помогни на моето неверие. А Исус, като видя, че се стича народ, смъмра нечистия дух, казвайки му: Душе неми и глухи, Аз ти заповядвам: Излез от него, и да не влезеш вече в него. И духът, като изпищя и го сгърчи силно, излезе; и детето стана като мъртво, така щото болшинството, думаха, че е умряло. Но Исус го хвана за ръката и го дигна; и то стана, И когато влезе вкъщи, учениците Му Го попитаха насаме: Защо ние не можахме да го изгоним? И каза им: Тоя род с нищо не може да излезе, освен с молитва [и пост]." Марк 9: 17-29
* "постът" е просто Сериозното/Правилното отношение в вярата
Последно редактирано от npp : 12-10-2011 на 10:25
Аз също не харесвам педалите,но нямам нищо против тях стига да не парадират с това.Въпреки това,не виждам смисъл нещо да се осъжда за грях,като някои хора по рождение са си такива,т.е не са виновни за тяхната сексуална ориентация,но като цяло доста неща в религията нямат смисъл,така че няма за какво повече да спорим.
а бе и те са хора и трябва да бъдат обичани, но като казвам това не че имам предвид обратно-сексуално, но просто обичани като "ближни" т.е. като хора или поне уважавани като съжители, защото всички ние живеем или поне съществуваме в един общ дом, и той е вселената, така че, да, по принцип те не са виновни за това че не успяват/не могат да се въздържат напълно от обратна(-та) сексуалност, но имаше и големи простотии от страна на верчески/духовни дейци/работници, които вършейки верческо/духовно беззаконие сееха обратна сексуалност и дори доста големи простотии в това отношение, като именно така/по този начин се появиха и нарастнаха всички явления на сексулните отклонения
^ Сигурно тези мъжки слонове се чукат заради тези духовни беззакония а?
backwards-assed fucks. Сериозно толкова сте тъпи. Понякога имам чуството че някой облечен в чувал от кълчища мангал от гетото с картонена къща е по-възприемчив от вас.
Нпп няма мозък за пет пари, оня цент дето сигурно през ден има мокри сънища за потни негъри с два декара патки се прави че не може да чете...
баси убиташката история.
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
истината е че именно верческото/духовното беззаконие е причината за агресивният нрав на много животни, които иначе в началото въобще не са били агресивни, така и обратната сексуалност не само сред хората но и сред животните е била причинена от верческото/духовното беззаконие, но разбира се че за това не са виновни онези, които не вършат такова беззаконие, тъй като не само че животните няма как да вършат такова беззаконие поради ограниченията на своя разум, но и много от хората живяли досега въобще не са го вършили, защото най-малкото са били/бяха невярващи/нерелигиозни/неокултисти, но именно неправедните/лошите верчески//духовни дейци го вършиха, няма такова зло което да се е явило не поради верческото/духовното беззаконие, наричано (в Библията) още "грях".....
"Вълкът ще живее с агнето, Рисът ще си почива с ярето, Телето, лъвчето и угоените ще бъдат заедно; И малко дете ще ги води. Кравата и мечката ще пасат заедно; Малките им ще си почиват задружно; И лъвът ще яде слама както вола. Сучещо дете ще играе над дупката на аспида; И отбито дете ще туря ръката си в гнездото на ехидна. Те не ще повреждат, нито погубват в цялата Ми света планина; Защото земята ще се изпълни със знание(т.е. с съвест) за Господа Както водите покриват дъното на морето." Исая 11: 6-9
Последно редактирано от npp : 12-10-2011 на 13:12
И миличките хомофаги които могат само и единствено да консумират кръв са оцелявали на джелибон и спрайт нали?
The Bird of Hermes
The Bird of Hermes
Май само моята поезия може да изгони npp от една тема!![]()
Welcome to the end of the thought process.
Хомосексуалността е неестествено и болестно състояние:
1. подобно поведение на животните не винаги може да означава, че те имат хомосексуални влечения, по някога тези животни си играят, боричкат се, лижат се, хапят се, карат се, дразнят се, и т.н., а и от друга страна зависи и от фотографа, дебнел да ги хване в подобен момент от играта или боричкането им и т.н.
2. Някой от тези снимки спокойно може и да са били манипулирани, особено тази със слоновете може да се манипулира с фотошоп за 10 минути.
3. Нека атеиста дето казва, че педерастията е нормално явление, нека да отиде да се пробва някой мъж да му го...... и тогава от чувството, което ще изпита мисля, че едва ли ще си спомни някоя от "статистиките си", които публикува, тогава ще му се отворят чакрите и тогава ясно и реално ще може да оцени дали това е естествено или неестествено явление за човека. А и само да не вземе след това да изпадне в депресия и невроза и да не посегне на живота си от изживяния шок и болезнен спомен в съзнанието му и аналната болка
4. След греха на първите човеци всичко на земята и в природата (включително животните) и свързано по някакъв начин с човека се променило и разтроило. Поведението на животните не може да бъде критерии кое е нормално и кое не е нормално, особенно за човека, който е разумно и мислещо същество. Относно поведението на човека критерии за правилно и неправилно може да бъде Бог.
Последно редактирано от evropeiski : 12-10-2011 на 19:51
Да, когато два мъжки жирафа с еректирали пишки започнат да се чукат в задниците, а мъжки пингвини да формират перманентна двойка, която мъти фотографа е някакъв перверзник който е виновен
http://www.youtube.com/watch?feature...D0NMeag#t=283s
Как си играят тези. Боричкат се. Като дечица
Mда, конспирации от невероятни пропорции САМО И САМО да изкарат учените прави, а фундаменталистки хомофоби сбъркали. Да не стане пак като с темата дето се правеше на много отворен спрямо еволюцията, която изостави като бит педерас когато ти изсипах инфо?2. Някой от тези снимки спокойно може и да са били манипулирани, особено тази със слоновете може да се манипулира с фотошоп за 10 минути.
Ей ти горе клип, има и други.
Освести се бе пeдepacтчe малко. Получавам звеско главоболие ако нося очилата на дядо ми, това прави ли ги неествени? Повръща ми се от деликатесния плод дуриан, това прави ли го неестествен? Изприщва ми се гъза от определени материи, това прави ли ги неествени?3. Нека атеиста дето казва, че педерастията е нормално явление, нека да отиде да се пробва някой мъж да му го...... и тогава от чувството, което ще изпита мисля, че едва ли ще си спомни някоя от "статистиките си", които публикува, тогава ще му се отворят чакрите и тогава ясно и реално ще може да оцени дали това е естествено или неестествено явление за човека.
Баси дрисльото дребен. Тея тъпи логики ги вади на някое босоного цигане, можеш да му обясняваш колко са неестествени негрите понеже като ти говори такъв не се чустваш комфортно.
Пък и може да ми хареса някой да ме боде, откъде знаеш? Може да ми харесва някой космат, мускулест, потен пичага да ме гъделичка по простата с пишка като полицейска палка. Ако някой тебе те е бучкал против волята ти и си се травматизирал сори.
Toва ако е валидно за теб знай че не съм толкова смахнат че да реагирам по подобен начин.Само да не вземе вероятно след това да изпадне в депресия и невроза и да не посегне на живота си от изживяния шок и болезнен спомен в съзнанието му.
Като е така защо толкова, толкова, толкова усилено се опитваш да изкараш че животни хомосексове няма? То не бяха тайни агенти фотографи, то не бяха фотошопове, то не бяха криворазбрани "игри"... ВСИЧКО друго само и само да не е така, а в момента в който няма как да защитаваш позицията вече изведнъж казваш че то е без никакво значение?4. След греха на първите човеци всичко на земята и в природата (включително животните) и свързано по някакъв начин с човека се променило и разтроило. Поведението на животните не може да бъде критерии кое е нормално и кое не е нормално, особенно за човека, който е разумно и мислещо същество. Относно поведението на човека критерии за правилно и неправилно може да бъде само Бог.
(Oтделно че го сложих това за животните само понеже ти каза че било "неестествено")
А отностно мнението на бог вземай камъни и започвай да убиваш хомота. Не е закон от стария завет - пише че някой който прави така е разгневил бог и трябва да бъде убит, а отношението се запазва и в новия завет. Тъй че почвай да събираш разни лити
EDIT: Отделен въпрос е и че Адам и Ева не е имало, нито пък всички животни някога са били вегетарианци
Последно редактирано от gandalfepi4 : 12-10-2011 на 20:11
The Bird of Hermes
гандалфе, приятелююю, другарюю, не се сърди и извини ме, нека наща дружба да живей.
Кое да извиня?
The Bird of Hermes
ееее, нали знаеш и моето държание, особено спрямо теб, често е било не добро, и сега гузно ми е братче, гузно. тц-тц.
The Bird of Hermes
Смяташ че това е приемлив "хитроумен отговор"?
What a loser. Moмиченце малко, така се прави:
![]()
The Bird of Hermes
gandalfi кога ще те записваме в анимационната академия?!![]()
просто царството на верческото/духовното беззаконие ми се стовари цялото върху ми, и ако тогава не беше истинският Господ Бог, аз щях да бъда безвъзвратно убит още от първата атака, с която антихристите ме атакуваха, и сега щях да съм погребан, така че, това което ме атакува беше царството на дявола/"тъмнината"
ебаси филмарите сте всички,човек само може да се разтварва с вас
Все повече ме отвращава мирогледът на мнозинството в този форум ; пък и в тази държава. Но не в индивидуалните ми душевни терзания е проблемът ,а във факта ,че след 3-секундната ми погнуса ,примесена с неразбиране и разни *не-особено-пацифистки* нагласи ,осъзнавам резоните зад една такава 'житейска' философия.
Ех ,как презирам душевно слабите ,неспособни и (най-вече) недостойни да водят една поне малко по-самобитна екзистенция ,лишена от типичното за глупака самоопределяне на базата на съпоставки със социалното статукво. Липсата на определени личностни характеристики ,гарантиращи моралното право на индивида да изказва позиция по даден обществен проблем ,примесена с константното извършване на последното без да са налице тези 'атрибути' ,е обаче най-проблемният фактор.
Колкото до догматичните поучения ,доставени ни така щедро от ЕврогейромаЛТД - другарю ,имам удоволствието да водя редовна комуникация с едно 16-годишно хлапе от Съединените щати ,чийто КИ несъмнено превъзхожда твоя не с някаква кръгла цифра ,а с множител. Въпросният не само е способен достоверно да аргументира тезата си ,но и умее да избягва употребата на софизмите ,с които ти така добре си служиш.
Би било обида към човечеството (респективно - към самия мен) да допусна ,че способността ти за рационално обработване и синтез на информация е над тази на средностатистическия индивид ,но ще те попитам - Каква работа имаш ти тук ?.
Чудя се също - какво е чувството педал да е в пъти (все пак разликата между 160 и 90-110 си е 'пъти') по-ценен и необходим на обществото от теб ?
Излишно е да споменавам ,че отмервам стойността на всеки индивид (с чисто егоистични цели ,разбира се) ,базирайки се както на познанията и постиженията му ,така и на това ,до което последните са го довели.
Това прави определена група хора ... ами ... безполезни.
Същите въпроси ще задам и на Щурчето - какво те навежда на мисълта ,че схоластичните ти ,необосновани и откровено лъжливи твърдения имат някаква тежест или изобщо представляват интерес някому ? Мотивът зад създаването на форумите е дадена група хора да имат лесен достъп до място ,на което да обсъждат идеи ,мнения етц. Провалям се обаче в начинанието си да прозра по какъв прийом достигаш до извода ,че е редно аз да съм толерантен към искрено идиотските ти възгледи ,а ти от друга страна да промотираш пуританските си схващания.