.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2160

Hybrid View

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    LOL, гейски веднага се хваща като куче за кокал за каквото и да е само и само да не отговори на моя пост

^ npp, модовете и могат да разберат и ако някой използва прокси. Ако някой смята че имам повече от един акаунти да им прати едно ЛС, съмнявам се някой да откаже.

Проблема е че след това ще трябва да бъдете изправени пред една леко неудобна истина...
    Последно редактирано от gandalfepi4 : 12-12-2011 на 20:40
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4 Виж мнението
    LOL, гейски веднага се хваща като куче за кокал за каквото и да е само и само да не отговори на моя пост

^ npp, модовете и могат да разберат и ако някой използва прокси. Ако някой смята че имам повече от един акаунти да им прати едно ЛС, съмнявам се някой да откаже.

Проблема е че след това ще трябва да бъдете изправени пред една леко неудобна истина...
    лично на мен ми е все едно кой с колко акаунта си пише, иначе ако става въпрос за проследяване, има и хора с по няколко лан-карти и респективно ип-та, като даже често си сменят ип-тата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си