Цитирай Първоначално написано от evropeiski Виж мнението
защото понякога когато някой атеист или сектант кажат нещо което не отговаря на православието и се подавам, сега ще ме осъждаш ли, точно ти.
А и това си моя работа, аз си решавам, но като цяло целта ми е по принцип само да си кажа какво мисял по дадена тема, който прояви интерес към мнението ми моля да чете Библията, там всичко ще научи.

Ми тогава значи търсиш някакъв диалог. Горното ти мнение е невалидно. Оправданията каквито и да са резултата е еднакъв.

И разбира се че ще те осъждам точно аз, не правя обратното на принципите си. Ти и аз в момента изписваме романи, само един обаче твърди че просто иска да си каже мнението, с изключение на "редките" случаи в които се "поддава"

гандалфе извинявай, но ако ти е удобно би ли казал, ти да не си човек в неравностойно положение? Мерси.
Или да не си човек свързан по някакъв начин с някаква светска власт, ти или родителите ти или нещо подобно.

По абсолютно никакъв начин с никаква светска власт. Един роднина се мъчеше да кметства с герб ама не му се отвори парашута, това ако го броиш?

А отностно неравностойното положение - ми не. Наш'те си имат пари за себе си и за мен ако стана безработен, аз си имам пари, работя си в един ресторант (dishwashing slave) докато си уча в уни. и така. Имам си пари че да си позволя от мои финанси да си плащам всички сметки, да излизам с приятели, да пътувам из страната с приятелката, да ѝ правя изненади от време на време и да заделям по нещо.

Не е супер, но не виждам как да е "неравностойно" за повечето хора (все пак не знам ти какво разбираш под това)