.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2160

Hybrid View

Повече от фен Аватара на evropeiski
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    Пример за грешници с разкаяно сърце:........................Това е което получават "грешниците" след като са почесали ОГРОМНОТО ЕГО на своя "бог".
    Пълни глупости! Преди този пост ми се струваше че си по-интелигентна
    Последно редактирано от evropeiski : 12-28-2011 на 15:49

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от evropeiski Виж мнението
    Пълни глупости! Преди този пост ми се струваше че си по-интелигентна
    Очаквам да се обосновеш защо това е глупост. Не е ли истина това което казва вашия бог на покайващите се хора ?
    Впрочем, на мен пък винаги ми се е струвало, че имаш само две мозъчни клетки и двете изпаднали в клинична смърт.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    Очаквам да се обосновеш защо това е глупост. Не е ли истина това което казва вашия бог на покайващите се хора ?
    Впрочем, на мен пък винаги ми се е струвало, че имаш само две мозъчни клетки и двете изпаднали в клинична смърт.
    честно казано това в Еремия 14-та и 15-та глави никак не посочва истинският Господ Бог като дори и малко безмилостен към човеците, но все пак посочва че Той е абсолютно безмилостен към верческата/духовната неправда, защото всеки който върши такава е грешник, но все пак борбата на истинският Господ Бог и истинските Светии е против верческото/духовното беззаконие, а не против човеците и въобще одушевените същества

"Защото нашата борба не е срещу кръв и плът(т.е. не е против човеци и въобще одушевени същества), но срещу началствата, срещу властите, срещу духовните сили(т.е. но е против духовните неодушевени-същества/власти/сили) на нечестието(т.е. на неправдата) в небесните(т.е. в духовните) места." Ефесяни 6: 12

така че, този път на европейски и на другите вярващи им дойде много, и затова истинският Господ Бог реши да изравни везните за да облекчи и тях, а пък аз съм само марионетка в Неговите Ръце, но все пак никой да не си мисли че Бог защитава и че ще защити нечия верческа/духовна неправда.....
    Последно редактирано от npp : 12-28-2011 на 20:02

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си