- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Какво им пречи да Вярват.
shte se samoubiq be hora...
просто не обръщай внимание на онова, което те смущава, занимавай се само с не-самоубийствени дейности, в света на религията/духовността/сектантството/окултизма е пълно с чишити, които са майстори единствено в причиняването на скръб/погибел за други хора, така че, просто не си заслужава труда да им се хващаш на въдицата, то е като да гледаш денонощно само онези канали по кабелната, по които излъчват само мрачкави филми с бучене от vhs-a, такъв режим на живот наистина е бил един от начините, чрез които хората са изпадали в подтиснатост и депресия, почивай си от всякаква лудница, макар и всички останали да те съветват обратното, не веднъж хората са били като зомбита на суетата, но не ги обвинявам, нито ги съдя, нито ги осъждам, просто такава беше ситуацията досега, поради системата на верческото/духовното беззаконие, чиито уж Божии духовници/служители постъпваха съвсем безпощадно към човечеството мислейки си че принасят служба на Бога с безмилостността си към своите ближни, и така, лудници много, и луди много, а защо пък ние да не си почиваме от цялата тази лудост и безумие?!, колко е лесно само да се скриеш някъде, където никой от лудите/зомбитата да не може да те безпокои, и така, аз денонощно страня всячески от всякакви лудници/суматохи/бъркотии/суети и така ми е по-спокойно и мога да дишам като единен с самият живот, има неща които е добре да бъдат загърбени за да се оталожат теготите.....
Последно редактирано от npp : 12-29-2011 на 14:12
чак сега разбрах че си имаш любовни проблеми с някоя, но не бъди "самоубийствен", "самоубийствената" любов всъщност е болестно състояние, на английски го наричат "affection", което идва от "affect", което (пък) значи засенен от маниакален дух, това идва от света на верческото/духовното беззаконие, чиито духовници/духовни служители в продължение на хилядолетия сееха пре-любо-деяния т.е. affections/affects или по-точно казано сатанински подобия на разни иначе типични за душата неща, такива като любов, влюбване, наслаждение, и пр., но истината е че това да вървиш към самоубийство или да бъдеш воден към погибел никак не произхожда от три пъти Святият Господ Бог, но единствено от света на човешката религия, която е наричана човешка защото не е от истинският Господ Бог, нещото, което е източник на всички "подобия"/"кумири" за човечеството т.е. на всякакви сатанински еквиваленти на Добрите неща, чийто източник е Бог, докато на "подобията" е човешката религия, имай предвид че няма такава жена, която да е единстевната красавица на света, но е пълно с милиони такива, така че, по-важното е дали тя ще държи на теб, отколкото дали ти ще успееш да я превърнеш в твоя собственост, докато в същото време всяка година идват нови поколения от зрели момичета/жени готови за женене.....
Последно редактирано от npp : 12-29-2011 на 14:33
първото влюбване при много хора е било най-маниакално/болнаво, но това е именно поради системата на верческото/духовното беззаконие, което досега сееше всякакви сатанински подобия/еквиваленти на любовта между мъжа и жената, така беше и с мен, първия път аз бях лудо влюбен в момиче, което въобще не показваше уважение към мен, но единствено ме използваше като обект на подигравки, наистина я обичах много, но чак в последствие истинският Господ Бог ми даде да разбра че цялата онази любов е била над 90% сатанинска конспирация от системата на човешката религия, в която са били въвлечени дори и много от невярващите в онази група от невярващи хора(те не са знаели за това), към която малко или много се числях тогава, Той ми показа че света е пълен с милиони жени за мъжете и с милиони мъже за жените, и че няма такава жена, която да е единствената достойна/прелестна, но че има милиони такива, и че не си заслужава да пропадаш заради каквато и да е любов към която и да е от тях, и че подобното важи и за жените по отношение на мъжете, Той ме научи да обичам жената, която държи на мен, макар и без (точно) такова мощно влюбване като лудото болнаво/маниакално влюбване, което води човека по пътят на суетата.....
Последно редактирано от npp : 12-29-2011 на 15:37