- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Учителя по история ме сваля
ха наистина е обезпокояващо, но не е като моя господин по химия и физика. Сега съм 11 клас и ми преподава за 5та година и е станал доста отвратителен, но ние му свикнахме. Тъй като в класа ми сме повече момичета и те се носят по "кифленски" а моя даскал е над 50 и постоянно ги заглежда и хвърля по някой лаф, който не му подхожда на годините. Вика ми "възбуди се на дъската с маркера" и кво ли не. Според твоя случай, не е много лошо, но няма да е лошо да споделиш с класния си. Ние постоянно говорим с нашата класна по този въпрос със въпростия господин, но тя горката е слабохарактерна и нищо не прави. Според мен ако ти каже нещо по така..нали... ти се опитай да го запатиш или някви глупости започни да му говориш или го имитирай. При нашия се получава, защото милия не може да говори и постоянно го базикаме с говора му и той поспира да говори простотии.ИИи така :Р
Dear Diary: Today will be different. It has to be. I will smile and it will be believable. My smile will say, 'I'm fine. Thank you. Yes. Much better.' I will no longer be the girl who lost her parents. I will start fresh. Be someone new. It's the only way I'll make it through.