.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Hybrid View

MoreThanaLL, извинявам се че ще пиша в твоята тема но и аз имам подобен проблем като твоя но с момиче,
    Та с нея съм вече година и половина и всичко си е наред,виждаме се на седмица 3-4 пъти ,понякога по малко ,понякога повече,и от около месец някъде почнах да усещам хладни чувства и тези дни тя ми каза че работата не върви между нас,тя се разплака а на мен все едно съм глътнал диня и ми е преседнала.Спомена ми ,че в началото всичко е било окей, но после не било така макар да не си личеше до скоро,нямало я вече тръпката.Какво да правя незнам
    Когато се храниш с усмивка, се наслаждаваш на всичко.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от rosko_bosko Виж мнението
    MoreThanaLL, извинявам се че ще пиша в твоята тема но и аз имам подобен проблем като твоя но с момиче,
    Та с нея съм вече година и половина и всичко си е наред,виждаме се на седмица 3-4 пъти ,понякога по малко ,понякога повече,и от около месец някъде почнах да усещам хладни чувства и тези дни тя ми каза че работата не върви между нас,тя се разплака а на мен все едно съм глътнал диня и ми е преседнала.Спомена ми ,че в началото всичко е било окей, но после не било така макар да не си личеше до скоро,нямало я вече тръпката.Какво да правя незнам
    Връзката ви се е изчерпала. Или "тръпката" й се е прехвърлила към някой друг. Няма какво да направиш.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Така отстрани е много лесно ,има една поговорка "сто тояги на чужд гръб са малко" !
    Когато се храниш с усмивка, се наслаждаваш на всичко.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Момичето ти е казало в прав текст, че вече няма чувства към теб. Колкото и да го мислиш, както и да го извърташ - то си е ясно. Обирай си крушите и толкова.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си