- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- безразлична
Само да ти кажа, че момче като него рядко ще срещнеш то си личи, чe има чувства и прави компромиси..ами и смс-а? Сега всеки втори е ебльo, който си обира партакешите след половия акт.
Помисли си добре. Има хора, за които е най-важно да имат сериозна връзка
После ревете по фейсбук къде бил "перфектния".
Последно редактирано от GOODNESS : 12-16-2011 на 17:11
Силата е в това не да си непоклатим и да не се страхуваш, а да правиш нещата въпреки всичко, да преминаваш през различни етапи и отново да продължаваш.
И само защото прави компромиси и има чувства, тя трябва да стои с него и да си повтаря колко трябва да е благодарна? Една връзка е повече от това.
А дали поредният ще се омете след секса, зависи от самата нея и нейната преценка за ситуацията. Интересно що на мен не ми се е случвало.
Ти знаеш ли въобще какво искаш ? Дразнила я прекаленото внимание , дразнила я не знам си какво , а след време
щяла да му липсва . . . И щом тръпката я нямаше още от самото начало - защо , по дяволите , тръгна с него ?
ОчевАдно е , че той има чувства към теб, държи на теб и на връзката ви , прави компромиси , иска ти да си добре , а ти
. . . Добре , дай да те напсува едно здраво - нали искаш нещо мъжко.
Апф. Кажи му истината на момчето , че да не храни празни надежди. Личи си , че ти най - малко го заслужаваш.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥