.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Hybrid View

Само да ти кажа, че момче като него рядко ще срещнеш то си личи, чe има чувства и прави компромиси..ами и смс-а? Сега всеки втори е ебльo, който си обира партакешите след половия акт.
    Помисли си добре. Има хора, за които е най-важно да имат сериозна връзка
    После ревете по фейсбук къде бил "перфектния".
    Последно редактирано от GOODNESS : 12-16-2011 на 17:11
    Силата е в това не да си непоклатим и да не се страхуваш, а да правиш нещата въпреки всичко, да преминаваш през различни етапи и отново да продължаваш.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от GOODNESS Виж мнението
    Само да ти кажа, че момче като него рядко ще срещнеш то си личи, чe има чувства и прави компромиси..ами и смс-а? Сега всеки втори е ебльo, който си обира партакешите след половия акт.
    Помисли си добре. Има хора, за които е най-важно да имат сериозна връзка
    После ревете по фейсбук къде бил "перфектния".
    И само защото прави компромиси и има чувства, тя трябва да стои с него и да си повтаря колко трябва да е благодарна? Една връзка е повече от това.
    А дали поредният ще се омете след секса, зависи от самата нея и нейната преценка за ситуацията. Интересно що на мен не ми се е случвало.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе

Angry

Ти знаеш ли въобще какво искаш ? Дразнила я прекаленото внимание , дразнила я не знам си какво , а след време
    щяла да му липсва . . . И щом тръпката я нямаше още от самото начало - защо , по дяволите , тръгна с него ?
    ОчевАдно е , че той има чувства към теб, държи на теб и на връзката ви , прави компромиси , иска ти да си добре , а ти
    . . . Добре , дай да те напсува едно здраво - нали искаш нещо мъжко.
    Апф. Кажи му истината на момчето , че да не храни празни надежди. Личи си , че ти най - малко го заслужаваш.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си