.
Отговор в тема
Страница 20 от 34 ПървиПърви ... 1016171819202122232430 ... ПоследнаПърви
Резултати от 476 до 500 от общо 849
    ИМАМ СТИПЕНДИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ ЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ
    Ягодке, утре съм централно към технополис! http://www.technopolis.bg/b2c/detail...HP-8341/00-*** 69 даже е в момента, не 79 .. перфе.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

В технополис имат някакви промоции в момента, тая на Филипс точно я няма там Но гледам едни ремингтъни с3500 за 50, вместо 75 ; с6500 за 100, вместо 115 или колко е ? и с9500 за 118 вместо 150 Днес отивам.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на strawberry88
    ^Ее, супер!Дано си намериш хубава преса ама щом ще е на Ремингтън ще е хубава!

Бе не знам ..... реших, че или ще е перлената, или тая съвсем по-обикновената. Ако ще са 100, ще са 118 ;дд Тя и обикновената би трябвало да изправя добре ..
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Ми да.Тая перлената е прекалено скъпа според мен.

150 са наистина много, ама така като е 118 в момента много ме съмнява дали да си я взема ....... ;д
    Имах предвид, че ако дам 100 за 6500 ще дам 118 за 9500, затова се колебая между 9500 и 3500 , която е 50лв (в сайта на ремингтън 75) Абе би трябвало да е хубава и да изправя добре и ако мина после да си взема арганово маслоооо ..... ииииииииииииииииииииии ^^^^^^^^^
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Аз бих си взела по-евтината и аргановото масло, но както решиш.

Дам ! Така го реших, даже епилатор си избрах. И за пресата, и за епилатора реших да са по-простички, но на хубава марка. Без много изгъзици, да вършат работа. И намерих миналия ден салон (в който бяхме ходили с приятелката ми, където нямаха Селектив ;д и където после имаше презентацията на Тианде) видях, че мацката има такова масло и ще ходя да си взема или поръчам оттам. Пък тя е 75лв по принцип.. което си е добре. Не е много, ама не е някаква мн проста. BTW намерих старата ми в продавалник ;д http://prodavalnik.com/presa-za-kosa-elekom-i13338951 простичка, ама си ми вършеше работа Дано тая да е по-добра
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Със сигурност Ремингтън ще е по-добра от Елеком!!!

Пределно ясно ми е Знам, че не беше койййй знае какво, но си я обичам. : ))
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Горд собственик на Remington s3500 съм! Когато си я взех питах момчето в магазина какво прави и той ми вика ами нищо, само изправя. Викам му "Супер! Точно това исках да чуя!" И казах, че държа да изправя добре, но ми трябва само да изправя, той "Да, доста добре изправя." Беше доста информиран за пресите като за мъж .. ;дд
    Снощи се изправих и съм още правичка сега , даже бретонът и покрай ушите не са се начупили, а преди те се начупваха на първия час .. Супер доволно съм Мн як коледен подарък си направих от мен за мен
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Честито!!!

ЛЕЛЕ!Да знаеш колко съм доволна, че точно тази преса са я намалили на 50/говоря за 3500 на ремингтън/Бях си я харесала и сега като е на промоция, напарво СУПЕР!Ти на колко градуса се изправи?Мисля другата седмица да ходя да си я взема, че не е за изпускане и наистина и ти държи права косата

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Горд собственик на Remington s3500 съм! Когато си я взех питах момчето в магазина какво прави и той ми вика ами нищо, само изправя. Викам му "Супер! Точно това исках да чуя!" И казах, че държа да изправя добре, но ми трябва само да изправя, той "Да, доста добре изправя." Беше доста информиран за пресите като за мъж .. ;дд
    Снощи се изправих и съм още правичка сега , даже бретонът и покрай ушите не са се начупили, а преди те се начупваха на първия час .. Супер доволно съм Мн як коледен подарък си направих от мен за мен
    Честито!

Това с градусите не го разбрах, има на нея такова дето се врътка, ама на него пише 5, 10, 20, 30 някакви ей такива числа ..... вероятно някакви минути
    Има доста промоциики на преси в момента в технополис. В техномаркет са си на старите цени.
    Все още права : )))))) Излизах даже навън. СУПЕЕЕЕЕЕЕР!
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Това с градусите не го разбрах, има на нея такова дето се врътка, ама на него пише 5, 10, 20, 30 някакви ей такива числа ..... вероятно някакви минути
    Има доста промоциики на преси в момента в технополис. В техномаркет са си на старите цени.
    Все още права : )))))) Излизах даже навън. СУПЕЕЕЕЕЕЕР!
    утре ще се купува преса, юпиииии

Не само тази е на промоция, а и не само Ремингтън май. Тая на Ягодката забелязах, че е намалена, но в нашия Технополис я нямало налична. Та си харесах тази и съм супер доволна! И ще си взема аргановото масло в понеделник.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Точно каква преса?! Моите преси са: http://www.technopolis.bg/b2c/detail...ABYLISS-C260-E (ретро преса) Имам такава за вафлички-http://www.pazaruvaj.com/presi-za-kosa-c4209/remington/s2950zba-mini-p46414046/galeria.html Пресата ми за изправяне е марка- Fonex и е много добра!! Другите преси не ги намирам и не мога да кажа какви са, но от тези специално съм МНОГО доволна!

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    ^ А бе ти колко преси имаш

Супер фен Аватара на fizzyg
    Честитоо

Можете ли да ми препоръчате някаква преса за изправяне само на бретон. Имам предвид да бъде съвсем малка и удобна за носене в дамска чанта. Виждала съм такива, но не съм се интересувала от марката им.

Цитирай Първоначално написано от rubby179 Виж мнението
    Можете ли да ми препоръчате някаква преса за изправяне само на бретон. Имам предвид да бъде съвсем малка и удобна за носене в дамска чанта. Виждала съм такива, но не съм се интересувала от марката им.
    Мисля, че тази ще ти върши идеална работа: http://www.remington.bg/presi-za-kos...ba-mymini.html. Сигурно ще получиш още предложения от съфорумци. И на мен ми е интересно да видя още подобни модели.

В неделя си купих пресата на ремингтон 3500 и съм изключително доволна. Изправих всички в къщи-майка ми и сестра ми и те имат гъсти и чупливи коси-много лесно ги изправих и още им държи, все още са прави косите им. Моята не е много гъста , но е сравнително права. Казвам сравнително, защото съм на стъпала и се начупва. Още ми държи толкова права косата, въобще много съм доволна. Който е отдели 50лв за преса-да си взема тази на ремингот , защото в момента е на промоция в технополис и няма да съжалява

Цитирай Първоначално написано от ross Виж мнението
    Мисля, че тази ще ти върши идеална работа: http://www.remington.bg/presi-za-kos...ba-mymini.html. Сигурно ще получиш още предложения от съфорумци. И на мен ми е интересно да видя още подобни модели.
    Благодаря за информацията. Може и за да си направя такъв коледен подарък.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си