- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ОТ ВСИЧКИ ТЕМИ ЗА ПРЕСИ ЗА КОСА
ИМАМ СТИПЕНДИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ ЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ
Ягодке, утре съм централно към технополис! http://www.technopolis.bg/b2c/detail...HP-8341/00-*** 69 даже е в момента, не 79 .. перфе.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
В технополис имат някакви промоции в момента, тая на Филипс точно я няма тамНо гледам едни ремингтъни с3500 за 50, вместо 75 ; с6500 за 100, вместо 115 или колко е ? и с9500 за 118 вместо 150
Днес отивам.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
^Ее, супер!Дано си намериш хубава преса ама щом ще е на Ремингтън ще е хубава!![]()
![]()
Бе не знам ..... реших, че или ще е перлената, или тая съвсем по-обикновената. Ако ще са 100, ще са 118 ;дд Тя и обикновената би трябвало да изправя добре ..
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
150 са наистина много, ама така като е 118 в момента много ме съмнява дали да си я взема ....... ;д
Имах предвид, че ако дам 100 за 6500 ще дам 118 за 9500, затова се колебая между 9500 и 3500 , която е 50лв (в сайта на ремингтън 75) Абе би трябвало да е хубава и да изправя добре и ако мина после да си взема арганово маслоооо ..... ииииииииииииииииииииии ^^^^^^^^^![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Аз бих си взела по-евтината и аргановото масло, но както решиш.![]()
Дам ! Така го реших, даже епилатор си избрах. И за пресата, и за епилатора реших да са по-простички, но на хубава марка. Без много изгъзици, да вършат работа. И намерих миналия ден салон (в който бяхме ходили с приятелката ми, където нямаха Селектив ;д и където после имаше презентацията на Тианде) видях, че мацката има такова масло и ще ходя да си взема или поръчам оттам. Пък тя е 75лв по принцип.. което си е добре. Не е много, ама не е някаква мн проста. BTW намерих старата ми в продавалник ;д http://prodavalnik.com/presa-za-kosa-elekom-i13338951 простичка, ама си ми вършеше работаДано тая да е по-добра
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Пределно ясно ми еЗнам, че не беше койййй знае какво, но си я обичам. : ))
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Горд собственик на Remington s3500 съм!Когато си я взех питах момчето в магазина какво прави и той ми вика ами нищо, само изправя. Викам му "Супер! Точно това исках да чуя!"
И казах, че държа да изправя добре, но ми трябва само да изправя, той "Да, доста добре изправя." Беше доста информиран за пресите като за мъж .. ;дд
Снощи се изправих и съм още правичка сега , даже бретонът и покрай ушите не са се начупили, а преди те се начупваха на първия час .. Супер доволно съмМн як коледен подарък си направих от мен за мен
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Честито!!!![]()
ЛЕЛЕ!Да знаеш колко съм доволна, че точно тази преса са я намалили на 50/говоря за 3500 на ремингтън/Бях си я харесала и сега като е на промоция, напарво СУПЕР!Ти на колко градуса се изправи?Мисля другата седмица да ходя да си я взема, че не е за изпускане и наистина и ти държи права косата
Това с градусите не го разбрах, има на нея такова дето се врътка, ама на него пише 5, 10, 20, 30 някакви ей такива числа ..... вероятно някакви минути![]()
Има доста промоциики на преси в момента в технополис. В техномаркет са си на старите цени.
Все още права : )))))) Излизах даже навън.СУПЕЕЕЕЕЕЕР!
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Не само тази е на промоция, а и не само Ремингтън май. Тая на Ягодката забелязах, че е намалена, но в нашия Технополис я нямало налична. Та си харесах тази и съм супер доволна! И ще си взема аргановото масло в понеделник.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Точно каква преса?! Моите преси са: http://www.technopolis.bg/b2c/detail...ABYLISS-C260-E (ретро преса) Имам такава за вафлички-http://www.pazaruvaj.com/presi-za-kosa-c4209/remington/s2950zba-mini-p46414046/galeria.html Пресата ми за изправяне е марка- Fonex и е много добра!! Другите преси не ги намирам и не мога да кажа какви са, но от тези специално съм МНОГО доволна!![]()
![]()
http://www.teenproblem.net/forum/sho...90%D0%9D%D0%95 МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ
Можете ли да ми препоръчате някаква преса за изправяне само на бретон. Имам предвид да бъде съвсем малка и удобна за носене в дамска чанта. Виждала съм такива, но не съм се интересувала от марката им.
Мисля, че тази ще ти върши идеална работа: http://www.remington.bg/presi-za-kos...ba-mymini.html. Сигурно ще получиш още предложения от съфорумци. И на мен ми е интересно да видя още подобни модели.
В неделя си купих пресата на ремингтон 3500 и съм изключително доволна. Изправих всички в къщи-майка ми и сестра ми и те имат гъсти и чупливи коси-много лесно ги изправих и още им държи, все още са прави косите им. Моята не е много гъста , но е сравнително права. Казвам сравнително, защото съм на стъпала и се начупва. Още ми държи толкова права косата, въобще много съм доволна. Който е отдели 50лв за преса-да си взема тази на ремингот , защото в момента е на промоция в технополис и няма да съжалява