- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ОТ ВСИЧКИ ТЕМИ ЗА ПРЕСИ ЗА КОСА
Много съм доволна от пресата. Изправя идеално! Косата ми става мноooго гладка и мека.![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Благодаря!![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
да ,да , напразно съм се паниралаМацки, на колко градуса се изправяте? Все внимавам уж да не третирам много косата си, и за сега съм доволна като включа на 150градуса...стои права до следващото къпане, супер доволна съм.
Здравейте,аз от многооооо време се каня да си купя преса,но още не съм.Още съм си супер навита за ремингтън s9500,но като отида до технополис и си харесвам още някоя.Може ли да споделите с вашите преси може ли да се постигне този резултат http://www.youtube.com/watch?v=NNVD11aUeJ8 и ако може да пуснете снимки.![]()
Последно редактирано от onlygiirl : 03-06-2013 на 15:16
Не мисля често,не мисля много,но когато го правя си мисля само за теб!!!
С моята с3500 става този ефект също. А косата на тази е права от самото начало. И има странна уста.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Косата в началото и е права,защото е снимана след изправянето.Иначе към 3 минути и нещо не е особено права.![]()
Аз не говоря за най- в началото, ами за по-късно като започва да я изправя. Тогава е пак правичка.. сравнително. Не си виждала моята. :Д Както и на майка ми още повече, която коса се изправи с моята преса до другото къпане.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Благодаря за мненията,но все пак ако може и тези,които имат s9500 да споделят дали са доволни,горе-долу какъв е ефекта и до кога трае.![]()
Лоша Ремингтън няма.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
А някоя от вас да ми препоръча хубав сешоар с приставка за изправяне, доста да е мощен??
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Мацки колебая се между две преси коя бихте ми препоръчали : remigtonS9500 или remigton S6500 .И двете много ми харесват. И да отбележа още нещо изправиха ме ония ден с една преса професионална diva rebel косата ми не мръдна докато не я изкъпих ,но тая преса е много скъпа 200 лева най малко е ,но направо се влюбих в косата си![]()
Не с омраза,а с усмивка ще ви съсипя ! : )))
И двете са хубави.Ако имаш излишни пари, вземи си перлената + качествени продукти, но ако имаш по-малко си вземи по-добре по-обикновена с по-хубави продукти, отколкото по-скъпа преса с термозащитен на сайъс.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Ахам благодаря ти ... Мoже да взема по евтината защото наистина не разполагам с толкова пари .
А и искам да попитам,има ли значение кaква е мощността на пресата ?
Ами аз доколкото знам има,но по-важни са градусите.
А какво мислите за тази http://www.remington.bg/presi-za-kos...ton-s3500.html ? С обемна и не точно къдрава , но чуплива коса съм. Да си я взема ли ?
Йей,най-накрая се реших и си поръчах перлената,защото я нямаше в наличност в Технополис.Във вторник ще пристигне и при първа възможност ще дам отзиви.![]()
Честито! Да кажеиш какво мислиш!!![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Чакамее мнения за перлената преса ,защото за знам дали и аз да си я поръчвам нали се колебая между 2-3 ;д .Но като цяло съм чувала на Remington са най-хубавите преси и даже тая седмица и аз ще ходя към Технополис да ги разглеждам![]()