.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 849

Hybrid View

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от kitty02 Виж мнението
    Термозащитен спрей.
    Това няма да и подхрани косата, но пак задължително трябва да се ползва преди преса.
    Иначе се подстрижи първо!!!След това слагай маски за суха и изстощена коса и си мажи косата със зехтин или други масла.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Това няма да и подхрани косата, но пак задължително трябва да се ползва преди преса.
    Иначе се подстрижи първо!!!След това слагай маски за суха и изстощена коса и си мажи косата със зехтин или други масла.
    Абсолютно ЗА маслата. И една "отвара", която ми казаха, тъй като и аз си направих косата на нищо с тая преса. . .

Към половин литър кипяща вода се добавя по една супена лъжица розмарин и коприва. Тя трябва да ври 10 минути, след което се отстранява от огъня. След като изстине, се прецежда. Получената течност се използва за последно изплакване след миенето с шампоан.

Потърси из нета и някакви маски със зехтин. Моята фризьорка ми каза да си взема и маска Matrix Biolage HydraThérapie Paraben-Free. Според нея много бързо възстановявала косата. Аз точно от това имам нужда - освен пресата,ся и с тва море, слънце. . .ужас!
    Поръчах си я от интернет - 18 лв.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си