- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Чуствам се не на място!
Станах си гадже с едно момче, което е с 3 години по-голямо от мен. Докато сме сами всичко е перфектно, но когато сме с неговата компания се чувствам не на място! Проблема е, че за разлика от мен, всички пушат, пият, говорят си неща, които все още не ме засягат, а аз само седя до гаджето си и мълча. Плюс това не харесвам особено приятелите му. Всички ми казват "кажи нещо, недей да мълчиш", но просто нямам общи теми с тях.
Бихте ли ми помогнали?
Излизай само с гаджето ти?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Той прекарва доста време с приятелите си. Почти всяка вечер излизат и ме кани и няма как да му откажа.![]()
И после кажете, че разликата във възрастта е без значение...
Като си говорят за неща, които не те интересуват, опитай да сменяш темата от време на време. Или вземи се позаинтересувай малко от техните теми на разговор.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
А искал ли е да излезете само двамата?
Тва с "няма как да му откажа" е твоето оправдание. След малко ще разберем защо![]()
Dr. Gregory House
А искаш ли да се впишеш в компанията или ?
Ако искаш можеш да се включваш в разговорите, ако се сетиш някоя случка или нещо което си гледала/чела..
А тва, че не пушиш и не пиеш не те прави извънземно, на тях сигурно им е все тая пушиш ли, пиеш ли. Като си избрала да не го правиш, никой няма да те кара насила.. А и хората, които пушат и пият не са долно племе. Опитай се да ги опознаеш просто. Не стой като темерут.
Първоначално написано от antifashionshit
Е, много пъти е искал да сме само двамата. Но след като отказах няколко пъти да изляза с него и приятелите му, той си помисли, че го отбягвам.
Добрем А сега ми кажи колко години ви е разликата и ти на колко си? Подозирам отговора, но все пак..![]()
Dr. Gregory House
Ще ти бият каишката скоро, ако не се качиш до тяхното ниво. Щото те няма да слязат при теб.
В случая 3 години са повече от много. Не си струва да се променяш.
Dr. Gregory House
Говори с приятеля си кажи му, че не се чувстваш добре в тяхна компания.
Разликата на тия години си казва думата.
Знам какво е да се чувстваш не на място, но не ми се е случвало с компания на човек, с който съм. Имала съм разлика от 2 години, разлика от 6, сега пак е 2 и винаги попадам на готини хора
Защо се притесняваш? За какво толкова говорят?
Според мен разликата не е чак толкова от значение ако двамата са един акъл. А за това с компанията, да не ти пука! Пусни се по течението и се включи в темите. Какво страшно и неловко има?
Разлика, разлика, ама зависи и от самите хора. Това, че те пият и пушат - ок, това, че ти не го правиш-пак ок. Аз лично много държа човека до мен да уважава приятелите ми и да се държи добре с тях. Пробвай да се поинтересуваш от техните теми, разговори, намери общ език с тях. Хубаво е, като цяло, човек да може да общува и с хора различни във всяко едно отношение, защото не знаеш утре живота с какво ще те срещне.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Хаха и аз преди бях в същото положение, на същите години. Но намирахме общи теми, даже аз и неговия приятел станахме много добри приятели, всичко зависи от теб и от капацитета на мозъка ти, дори и на 14 може да се включиш в темата, по която си говорят, не е трудно, привлечи им вниманието, като бъдеш по-общителна, в противен случай си говори най-много с него.
Die nameless, mothafucka`
Fuck it.
"One good thing about music, when it hits u, u feel no pain." B. Marley