.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Повече от фен Аватара на fama
    Град
    somewhere

Какво да правя?

Такаа.. Сега ще ви запозная с моята ситуация. Моля ви без упрекателни коментари каква съм , искам сериозни отговори, защото съм седнала като нормален човек да искам съвет. Нека който знае кое е правилното решение на проблема ми да сподели.
    На 30ти ноември, приятелят ми и аз правихме секс без презерватив. След акта установихме че има бели течения по члена му. Нямаше как да разберем дали е сперма, Преди акта, го правихме с презерватив и сме на мнение че явно е останало от ттогава. Аз се притесних и на следващия ден пих Ескапел. цикълът трябваше да ми дойде на 6 декември, уви не. Днес е 8 мият ден и все още не е дошъл. Въпроосът ми е . мислите ли че , има шанс да съм бременна? Отделно днес видях, че имам бяло течение и мисля, че е овулация, защото е същото каквата ми е по принцип след цикъл. ...Тест не съм правила все още , реших да изчакам поне до 11-14 ден. Бях чела в интернет, че тогава е най-добре да се прави. Какво мислите вие?
    Последно редактирано от fama : 12-14-2011 на 14:10
    Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Не си бременна, щом си пила ескапел. Нормално е след като си го пила, да ти се размести цикъла, няма за какво да се паникьосваш. Ако мислиш, че ще се успокоиш направи си тест, но не си бременна.

Повече от фен Аватара на fama
    Град
    somewhere
    Ами утре ще направя един шуар чек да се уверя, че е така. Благодаря ти, иначе.
    Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.

Подкрепям Sh@dow. От Ескапела е нормално да ти закъснява, това е хормонална бомба все пак...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си