- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Имам ли гастрит?!
Здравейте.. Аз мисля че имам гастрит, но не съм сигурна... Не иска да притеснявам нашите с подобно нещо и затова искам помощ или съвет от вас! Дали някъде из интернет има някакви тестове да си направиш online за да разбереш дали страдаш от тази болест.. Благодаря ви предварително![]()
То,ако имаше тестове такива, нямаше да има лекари. Иди на лекар и е хубаво да кажеш на ваще,ако нещо те боли.
maDamn
Гастрита не бяха ли киселини в стомаха?
Смятай!![]()
Last night I let the party get the best of me.
Waking up in the morning: two hoes laying next to me. Plus I heard an officer arrested me.
Good weed and cold drinks: that’s the motherf-cking recipe
N-gga and we roll deep, so deep
It’s going down in this bitch: concrete
We gon party all night: no sleep
Tell the owner them is all my guys
So tonight everything is on me
The drinks is on me
The bitches, the hotel, the weed is all free
Get high, I mean so high
We don’t see the whole suite
Then we goin fly to a level where you goin’ need yo own key TGOD
е СМЯТАМ!
до скоро те неглижирах - вероятно поради първичното внушение на нелековата некомпетентност, внушаема от "аватара" ти.
истински "ВОЮВАЩА" в медицинският смисъл Персона - не си, което пък личи от сигнатурата...това е песньовка, НЕ е и истинска поезия..за жалост.....
ВЪЗРАСТ?!
НЯМАШ никаква БОЛЕСТ!
това е нормално състояние на дисбаланс водещ до различно проявени соматични ефекти!
Last night I let the party get the best of me.
Waking up in the morning: two hoes laying next to me. Plus I heard an officer arrested me.
Good weed and cold drinks: that’s the motherf-cking recipe
N-gga and we roll deep, so deep
It’s going down in this bitch: concrete
We gon party all night: no sleep
Tell the owner them is all my guys
So tonight everything is on me
The drinks is on me
The bitches, the hotel, the weed is all free
Get high, I mean so high
We don’t see the whole suite
Then we goin fly to a level where you goin’ need yo own key TGOD
Пробвай, всяка сутрин на гладно да изпиваш по една чаша топла вода (толкова топла че да става за пиене без да се изгориш), пиеш я на глъдки, а не наведнъж...... но не знам дали ще помогне.
Симптоми ? Възраст? Какво те кара да мислиш, че имаш гастрит?
Аз съм с обострен гастрит и бих могла да ти споделя какво се случи с мен? Пиши на лично ако искаш. Имай предвид, че гастрита не се появява ей така от раз.
И аз имах подобни подозрения. Не знам какви начини има за диагностициране, но при мен беше с бариева каша и след като я изпиеш/изядеш ти гледат на рентген. Слава Богу всичко се оказа наред![]()
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
С прекаленото седене пред компютъра , взехте да изтъпявате някои. Как може да има онлайн тестове и то за преглед. То е близко до акъла. Вземи да кажеш на вашите и отиди на лекар.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Не съм чувала досега някъде да правят ФГС с биопсия онлайн, нито пък тестове за колонизация с хеликобектер.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Хаха,няма и скоро да почнат да се правят такива тестове онлайн.
![]()
От колко време те боли стомахът?Напоследък да си се хранила нередовно или да си пила алкохол-на гладно особено?
Кажи на вашите,защото ако стане така че,да се наложи те сами да разберат-тогава положението ще е доста по-зле;не ти го препоръчвам. Говори с тях и отиди на лекар. (:
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn