.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Щом го видя се разтапям!

Влюбих се лудо в едно момче от моето училище. Намерих го във фейсбук и си писахме доста. Той започна да ми пише поеми, да ми казва, че имам много хубава усмивка, наричаше ме сладур, казваше, че за мен би направил всичко. И естествено аз бях супер зарибена по него и се вързах на всичките думи. И накрая ми каза, че иска да прекара остатъка от живота си с мен. Тогава направо полудях от радост. Отидох на училище по-рано за да го видя, но тогава стана така, че той се запъти към една позната и я целуна...точно пред мен. Направо чух как ми се разби сърцето.
    Минаха няколко седмици и си казах, че вече съм го преживяла, но скоро пак го видях. Погледите ни се засякоха и той ми се усмихна...тогава направо се разтопих.
    Вече съм супер объркана! МНОГО ГО ХАРЕСВАМ, но и го мразя заради всичките му лъжи!
    Какво да правя??

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Еба ти филма.
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    За*бавай го тоя, щом ще те лъже тебе с мили приказки и ще ти сваля звезди, а после пред тебе да целува друга ... Не е стока тоя ... Двулични и лицемерни мъжки п*тки не ти трябват.

Голям фен Аватара на Enchanting
    Град
    Варна
    ами... като за начало може да го попиташ за какво целува друга и ти лицемерничи.^^
    По- добре поговорете на живо.

Повече от фен Аватара на Meoww
    Щом е целунал първата срещната, 'начи сама си отговори на въпроса, заслужава ли си да продължаваш да мислиш за него? Не мисля.

Повече от фен Аватара на Audiophile
    Девойче, той явно всички ги сваля с такива думи. Не е важно какво ти говори, а какво прави за теб. 100% се е взел за голям играч, след като 1-2 са му вързали и сега действа с тази схема, просто даваш игнора и превключваш на друга вълна.
    Пръч.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=414790 - Една ВЕЛИКА тема

bloodyF

Голям фен Аватара на sunman
    Град
    Гоце Делчев
    Излез от филма!!
    Rock n Roll!!!!!!!!!

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    казал ти е, че си "сладур" ? .... и ти се разтапяш? ..... замисляла ли си се за режисьорска кариера
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

Повече от фен Аватара на xxKiFlAxx
    Град
    гр.Плевен
    Точно тея като тоя са селяни! боклуци които не трябва да обръщаш внимание.
    не се занимавай
    R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'

Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD
    -> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)

Цитирай Първоначално написано от Audiophile Виж мнението
    Девойче, той явно всички ги сваля с такива думи. Не е важно какво ти говори, а какво прави за теб. 100% се е взел за голям играч, след като 1-2 са му вързали и сега действа с тази схема, просто даваш игнора и превключваш на друга вълна.
    Много съм съгласна. А и вие само сте си писали и той вече ти е заобяснявал колко те обича и как иска да сте заедно за цял живот?! Това не те ли усъмни поне малко?! Не ти ли звучи нереално?!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Мисля, че трябва да направите филм от това.
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Много добре осъзнавах, че нещата, които ми наговори едва ли са истина и че 100% ги е казвал и на други, но знаете, че когато човек е влюбен не го слуша главата

anonymous708973
    Guest
    Оправдание за лесно манипулируемите.
    Била съм толкова хлътнала, че идея си нямаш, ама толкова много, че за една седмица щеше да ми изяде главата. Без преувеличение, той беше всичко, за което мислех. И все пак използвах главата на раменете си по предназначение и стигнах до извода, че искам да съм с този човек, но не въз основа на това, че ми се искаше да го изнасиля всеки път, като го видя, а въз основа на трезво премислени причини.

За*би го повярвай ми - личен опит...

Голям фен Аватара на an0nimn0
    Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0 Виж мнението
    Мисля, че трябва да направите филм от това.

Ето защо има толкова безмислени и глупави филми....
    женско

Banned Голям фен
    Мда и аз оният ден разбрах че момичето което обичам по МИЛИОНИ НАЧИНИ ме е лъгала и сега е тръгнала с друг но съм добре нали ? виж кво по добре се отърви от буклуците..По добре гадна истина отколкото сладка лъжа Заслужаш повече ,заслужаваш някой който да те обича истенски някой който не би погледнал към друга Знаеш ли кво да обичаш без да бъдеш обичан е все едн ода отговаряш без да те ПИТАТ !

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Приеми го като един полезен урок и си вземи бележка. Аз не бих се занимавала с този, но, ако се е смял на това, че си му се връзвала, бих го направила за резил пред хората. Око за око, зъб за зъб.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

имам усещането че попаднах в американски сапунен сериал. Той те лъже, играе си с чувставата ти, просто го забрави, в бъдеще ще намериш човек който да те оцени.

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Не му се връзвай! Кой знае колко момичета е омаял така. Не бъди поредната която той разиграва.
    nigga stole my bike

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си