Пиша книга - "Кървава носталгия - фалшива кожа" (няма вампири и тн)
Описание:
"Кървава Носталгия" е книга по която работя от известно време , посветена на любим човек . Жанрът е трилър/ драма с елементи на фантастика. Силна история за любовта и омразата , простираща се из мрачните горски дебри на Тантури .Действието се развива на фона на мрачна , но силно въздействаща атмосфера в която се потапя читателят.Показва , че не всеки е този за който се представя (криейки се под своята змийска кожа) и разрушителната сила на човек , чиято любов е била отнета . . .
Увод:
Времето беше мрачно , а дъждът безпощадно се разбиваше в лицето ми .Наредени около мен , стояха всички тези : лъжливи , продажни нещастници , които наричах приятели. Бях паднал на колене в калта , държайки безжизненото и тяло . Тя беше млада , красива със снежнобяла кожа и дълги ,затънали в кал крака . Устните и бяха посинели и струйка алена кръв се стичаше от тях.
Глави:
1 нощна тъма
2-пепел от рози
3 под бялото було,
4 студени устни
5 възходът на глордените
6 шпионинът и стражът
7 сълзите на розите
8 падението
Причината поради която не съм я пуснал още в нет-а е Страх. Страх да не ми бъде открадната идеята , но понеже съм написал част от нея и само аз знам как ще продължи развитието и и тн реших да пусна част от нея ( най - малкото от интерес дали ще се чете ). Ще ви помоля само да не наблягате на критиката , все пак това е чернова. (ще я пускам по отделни глави )