- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Най-ужасният ден някога
 Отговор в тема
 Отговор в тема

да бе 100% ...
накрая само да не ти дойде една 'непозната' сметка
няма да ми дойде непозната сметка понеже тоя месец си ударих кредитния лимит
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
и все пак защо някой да говори на твой гръб ? Абе ти си знаеш, щом си сиг. че познат ти го е взел ( да еба и познатите аз) .
достигнат кредитен лимит = спрени изходящи
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
докато се достигне този лимит нали трявба да се говори.
аз го достигнах миналата вечер, преди да изчезне ;d
-M.B.
К'во ме занимаваш с твоите материални блага, ма? Аз тука душа бера с нейния тел ще се занимавам. Целуни бързо.
няя те целувам, ша та ближа
-M.B.
глинаповече пишеш много секси искаш ли да правим секс
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
ти случайно да се казваш Глинаповече?
аз съм лош и съм над правилата затова отивам право в нейната стая
знам че ме желаеш но си пропусна шанса сега го преживей и остави приятелката си да се забавлява
тц, с Мария само флитрувам
-M.B.
аз съм бащата на миминко и ако искам мога да забраня това
някой ден , ако си заснемете видео , пратете ми го.