.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Изневяра ли е ?

Изневяра ли е ако имаш приятел и докато мастурбираш си мислиш за друг ?????

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Ами, не е изневяра, физически погледнато. Ама ако си представяш другия чисто сексуално, без да имаш чувства. Ако обаче има такива, нещата не вървят на добре. Ако си представяш Вин Дизел примерно, не е изневяра

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Мен ако питаш секса за една вечер също не е изневяра, камоли пък мастурбацията. Никой няма власт над фантазиите ти.

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Не, за някои хора дори прегръдката е изневяра, но за мен лично те не са. От целувка и натам става вече много сериозно. Но така в мислите си не ти пречи да си мислиш за никого. Не е изневяра, квото и да си говорим.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

и аз не мисля, че е изневяра .. всеки може да си фантазира за някого : )

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Не е изневяра, но не го споделяй на приятеля си, щото няма да му е яко!!!
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Повече от фен
    Хванах се за главата... Фантазиите ти са си твой и никъде, никой няма да ти се скара за тях.
    Да я отвориш без да я заболи ... Да я оближеш нежно, вкарвайки езика си в тясната и дупка..
    докато горчивата и течност се излее в устата ти ... Каменица - мъжете знаят защо ! ♥.♥

Повече от фен Аватара на BornToRaiseTheHell
    Не, защо пък да е изневяра? Никой, дори ти, нямаш власт над фантазиите си. Стига да си представяш човека като чисто сексуален обект, без никакви чувства, не е изневяра.. Но не бих те посъветвала да говориш с гаджето си за това. Съмнявам се да се получи забавен разговор.

Омг! Не е изневяра, не се притеснявай, фантазиите са си само твои.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

не е изневяра зависи както казах по горе ако си го представяш като чисто сескуален обект без чуства не е изневяра а ако има чуства леле мале .. но наистина на гаджето ти НИКАК няма да му е приятно !!!

Вие пък по стара тема не можахте ли да изровите...
    Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    Не.

.......
    Hostis Honori Invidia

Не е изневяра, но показва че искаш да си с друг...

Повече от фен Аватара на thelover3
    Зависи. Как точно си мислиш за него? Т.е. ти щом си мислиш за него, докато мастубираш, значи има някакво привличане. Не сме наясно с твоите чувства, но ако харесваш друго момче, по-добре зарежи сегашния си приятел.

Никаква изневяра не е, човек не може да се противопоставя на чувстата и фантазиите си, иначе се насилваш в името на честта без някой да вижда

естествено че не е но какво правиш с приятеля си при положение,че в мислите ти си с друг човек ...

Женското сърце е като икарус... винаги има място за още един Момичето харесва 2-ма

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    не е изневяра, но говори лошо това, че си мислиш за друг...
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Banned

Red face

Аз си представям Джъстин Бийбър по време на секс не е изневяра

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    Цитирай Първоначално написано от Forever666 Виж мнението
    Аз си представям Джъстин Бийбър по време на секс не е изневяра
    трол на годината !
    GTA Stunting

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми