- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как ви наричат вашите...?
Е въпроса е ясен как ви наричат вашите обикновенно и как ви наричат когато ви се карат?![]()
По темата :
Майка - Стефи,Стефани
Бащата-Стефании
Брат ми - Стефф,Стефи
Когато са ядосани -
Майка - Стефаниииии или момиченцее![]()
Баща ми - Стефаниии![]()
I Love Justin Bieber
Ники, Никсанче, когато са ядосани - цялото име.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
НаталияПървоначално написано от fUcKsMiLe
ебаси уникалното име ... за кво не обичаш да ти казват така
На мен и ядосани и неядосани си ми викат Коце
![]()
Имам Родина,имам народ,имам и вяра,имам живот!Имам надежда,имам съдба,имам куража за тази борба!Една страна,един народ,единна вяра,eдин живот.Една любов,но без предел, една борба за свята цел.
~1912~БОТЕВ ПЛОВДИВ~1912~
Казват ми Ники. Да поясня, че името ми не е нито Никол, нито Николета или подобно![]()
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
баща ми ми вика... магаре![]()
![]()
майка ми...калпазанка![]()
![]()
![]()
26.05.10
еЛа тука бе сине майчин ..![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
представям си т'ва майка ти да ти го каже или баба тиПървоначално написано от DeViLMaN
![]()
На мене ми викат Пиленце,Гълабче,КокошчицеНе виждам да имам пера.Викат ми също Пами,Мънинко,Ела тука.Свещенника ми вика красавице
![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
тай тай тай начи бащами ми вика ЗЪБИ![]()
а когато е ядосан ми вика СТИЛЯНЕЕЕ ЕЛА ТУКА ВЕДНАГА а мама ми вика слънце и кат ядосам мама по същия начин кат тате
![]()
![]()
като не са ядосани най-често Дане,Даненце, слънчо и т.н. а когато са ядосани- Даниело..![]()
![]()
Венци, като бях по-малък ми викаха Венцинка...Като са ядосани съм им казал да не се обръщат към мен, понеже не съм им виновен най-често и не ме зоват с нищо грубо
![]()
Skype -> lucasboy_k
FaceBook -> LucasBoy
Default за навсякъде -> LucasBoy
Муцо![]()
Просто аз
Еми майка ми: Маци,Коте... то и аз на нея й казвам Маци,не знам от кога не съм й казвала Мамо
Баща ми: по име или лигло или принцес...
цървул... не, бъзикам се... нещо от сорта на "ей, дългуч, ела смъкни тигана" или нещо подобно, свързано с ръста ми... дори "асансьор" ми викаха по едно време...
Понеже се казвам Евелин...
Тате---Евчоо , Евче , Ева(като е сърдит) ии шубадунчо()
Маме---Ева , Евенце , Евчу и такива....
Пам
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
Мимчо
като са ми ядосани : мимоо![]()
Усмихвайте се бе, хора ^^
Be the change that you want to see in this world ;]]