- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Koе е по-добре, да имаш баща е*ач или задръстен работен зубар?
Моя е от първия тип, а често дори не се прибира. Но въпреки това все ми зъвни да ме провери, жив ли съм, здрав ли съм. А иначе в общи линии, когато не е*е и не работи се занимава с мене. Понякога ми става гадно, защото често се чувствам изолиран от него. Чувствам баща ми като човек, който аз не мога да достигна, като някакво величие е пред мен. Той има всичко, което аз искам да имам, прави всичко за да ми го даде, но аз не успявам. Аз съм по-сдухан тип. Мисля, че ако беше по-сдухан и той щях да се чувствам по-добре. Но в същото време не мога него да си го представя с друг характер.
Последно редактирано от D1esel : 12-23-2011 на 17:10
Да имаш Баща.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
може би на неговите години и ти ще си така , както той е бил на твоите .. Времето ще покаже , но вярвай ми всичко си е ген ..
Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..
впроче по темата предпочитам всякакъв баща независимо какъв , понякога много ми се иска да съм имал баща , да живеем заедно и да гледаме мачове и да пием бира и да му разправям за момичета и впрочие .. Но някак си не мога да си представя как ще му викам :Д
да имаш БАЩА ЕЗДАЧ ! ГХАХАХАА
Brooklyn и аз мислех така, но за съжаление тъжната истина е, че има деца, които ненавиждат родителите си, заради постъпките и държанието им.
Моя беше перфектен. <3
4XCOKИ
има деца които не влизат в положение на родителите си , не вярвам един баща да мисли лошо за децата си , просто особено у нас всичко е толкова изкривено откъм пари и отношения че винаги има някви конфликти в тия две сфери
Да де, ама има такива, които са вечно пияни и агресивни нали се сещаш...
4XCOKИ
Радвай се, че имаш такъв и не се чуди какъв можеше да бъде .![]()
Осиновеният не живее у нас, a и почти не го виждамБаща ми му помогна да се оправи, че му беше зле положението. Сега вече е добре.
![]()
Хубаво е да имаш баща, но когато постоянно виси вкъщи, нямаш грам уединение и ти иска отчети за всяка крачка, предпочитам да е на работа от сутрин до вечер![]()
И да се чудиш къв баща е по-хубаво да имаш, не можеш да промениш, този когото имаш, нали така?
Всеки човек има плюсове и минуси..
Къвто - такъв.
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Аз не искам баща, различен от моя, той е идеален, обичам си го толкова много ... единственият човек, без който не мога ...
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.