.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Целуване

Целуване

Вижте ас съм на 14 г. и момиче. До сега не съм се целувала и наскоро тръгнах с едно 17 г. момче и нали ние би трябвало да се целуваме и както си е реда. Обаче след като не съм позволявала на нито едно момче да ме целуне се притеснявам, че като той ме целуне и аз няма да знам какво да правя. Смисъл ако иска да се натискаме мен ме е старх, че ще се изложа и.... За това моля ви дайде ми съвет какво да направя ако ме целуне.
    Много благодаря предварително .

Мега фен Аватара на bootyboy
    Град
    Джелибония xoxo
    няма да се изложиш не се сковавай отпусни се ако имаш чувства към него когато те целуне ... би трябвало да ти дойде отвътре да му отвърнеш
    6б3З10

Няма нищо страшно. Не го мисли, когато стане ще отвънеш имполсивно, не по план. Ще се нареди от самосебе си : )

Eхх..караш ме да си спомня първата ми целувка Сичко идва с целуването , никой не се е родил научен. Един прос съвет от мен - тръгне ли да те целува се отпусни , затвори очичките , успокой се ( което зор ще се получи ) и просто му отвърни , а след това когато почнете продължително да се целувате НЕ спирай да дишаш ( не задържай въздух ) и дишай през носа а не през устата. УСПЕХ !

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    Аз също не знаех какво да правя , но като момчето ме целуна сичко се нареди
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Голям фен Аватара на FreshJuice
    Град
    Everywhere
    Като искаш пробвай с някоя приятелка първо... ако пък чак толкова се притесняваш
    Believe in Yourself !!!

Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
    Ако има заинтересовани-пишете в темата

Само споделям мнение, но не вярвам, че със 17 годишно момче да се разминеш само с НАТИСКАНЕ?!
    Според мен 1-во хубаво си помисли на какво точно си готова за него, и чак тогава действай!

А по въпроса ти ... Каквото и да правиш с него за нищо на света не си мисли ,,Сега ако се изложа?? '', защото този въпрос тотално ще те разконцентрира и ще те накара да загубиш самочуствието си

anonymous708973
    Guest
    Хаха, може и само с натискане да се размине. Като знам съучениците ми на какво са готови за малко внимание, какво остава за цяло натискане...

Авторке, колкото и да не ти се вярва, тия неща идват от вътре. Дълбоко заложен инстинкт е. Седиш върху него, галиш го, целуваш го, дишаш тежко... нищо сложно няма.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си