.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Към момичетата за девствените мъже.

Хващали ли сте такова момче,което е девствено и не ви е признало,и очевадно ли се познава,че имам тука едни съмнения.....

Трудно можеш да го разпознаеш но не е пък и невъзможно ( от личен опит казвам ). Може и да не е, но да е "ДЪРВАР" , може и да е девствен , а да е точно "ЖРЕБЕЦ ( бати колко сам умен ) " . Такаче трудно но НЕ НЕВЪЗМОЖНО ^^.

Ми хващала съм ама нещо не беше в ред слага го и нищо не стана ама от мамините гъзове нема по нескопосани

3 пъти неможе да ми го вкара вече.Направо полудявам.А уж небил така рязправя.А да съм тясня пък колко да съм тясня.Овлажнявам се перфектно...

охххх и при нас голяма дилема беше той девствен трае 2минути и край иначе часовника и ризката на 6

Като се замисля,може верно от часовника и ризката да е.....

Аз съммм, Аз съмм :> още не съм правил, а и не ме е срам )) простоо си чакам подходящата мадама :> ама поне не мятам лъжи насам натам по колко съм ги е**л
    Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса!

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Само веднъж ми се е случвало да бъда с девствено момче и, честно казано, ако не ми беше признал сам, вероятно нямаше даже да ми мине през ума, че не е правил секс. Справи чудесно.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Не всичко е такова, каквото изглежда.
    Welcome to the Jungle...

Няма нищо срамно в това един човек да е девствен. Този човек, за когото имаш съмнения най вероятно е някой възгордял се фуклю.

Голям фен Аватара на dami666
    Няма как да познаеш.Познавам страхотни момчета,които не са го правили и знам само,защото са ми казали.
    Believe in yourself.

Цитирай Първоначално написано от Bastard Виж мнението
    Аз съммм, Аз съмм :> още не съм правил, а и не ме е срам )) простоо си чакам подходящата мадама :> ама поне не мятам лъжи насам натам по колко съм ги е**л

ЕВАЛА ти правя

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си