- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Наивност , наивност , наивност ....
Много се дразня на хорската наивност !..:х..Супер мн се дразня някой като каже ''Аз ще порастна и ще стана известен/а!''...
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
Е, нали знаеш, че всеки има право на мечти. Възможно е да станат известни някой ден, по-важното е за какво ще са известни, не мисля, че има за какво да се дразниш. Разни хора, разни идеали![]()
Ами аз си знам , че всичко може да се случи !..Въпроса е , че непрекъснато ги повтарят тея глупости как щели да отидат еди къде си и да ги вземат и т.н. и направо се подлудявам като им слушам диветините !..Мечти , добре , ама не и да им стават фикс идеи!..:х
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
Да, има такива, които много натрапват. Не им обръщам внимание, щото в един момент знам как ще ги тресне реалността по главата и ще останат разочаровани, не е хубаво да се вкопчваш така в желанията си. Съгласна съм!
Защо да не са им фикс идеи? Много се радвам на такива хора които искат да постигнат нещо толкова голямо, дори да са само мечти. Дано станат, радвам се за тях. Вие от къде на къде ще им казвате, че са глупости.
Тъпчовци. -.-
момичетата в днешно време (изключвам себе си) могат да станат известни само с 2 неща.. и като погледнат надолу ги виждат и двете.
Първоначално написано от BladeDancer
Не се газирай. Всеки има право на своите заблуди и илюзии.![]()
Welcome to the Jungle...
аз пък се дразня на разни преждевременно изсъхнали киселяци, които обичат да казват кое, какво, кога и как е;
Ъ, това звучи като 5 годишно дете,ако ме питаш![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Просто има хора, които не са осъзнали, че рядко се случва това, което си планирал и мислел.
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (