.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Hybrid View

Мега фен Аватара на D1esel
    Държавата ни като цяло функционира добре. Вярвайте ми, аз съм човек, който много се интересува от политика. Демокрацията ТУК функционира наистина добре. Разбира се това, което казва якуза е вярно, но в сравнение с всички държави от Африка, Азия (като изключим Япония), абсолютно всички в Южна Америка и половината източна европа, тук нещата са далеч по-добре. Ако знаете какви абсурди от глобален мащаб се случват в други страни, ще ви падне шапката, а тукашните пробиви в системата ще ви се сторят просто като пукнатинки на асфалта. Просто сега се сещам за един пример и съответно ви го давам. Тук преди години се случи инцидентът в Индиго и всички луднаха против това, че са пуснали децата си на място, където изобщо не им е мястото (ето го тук проблемът с ценностната система: Моето дете е най-якото нека другите деца ги е яд на него, че го пускам д е*е, да се*е и прави каквото си иска. Нека е с самочувствие до небето, че е над другите и т.н.) Всички опищяха, че заведението, в което дори не са били влезли децата (инцидентът се е случил защото основно всички са се бутали, за да влязат и да си вземат място, защото входът е бил безплатен. Т.е. били са невъзпитани. По задните са премазали по-предните. Лично аз също съм бил повличан от подобна бутаница на площад Батенберг на концерт на тв Сити преди години) Не казвам, че тези, които са държали заведението не са имали вина за случилото се. Но в сравнение с други подобни индиценти, като например един в Аржентина, където близо 200 души загиват заради възникнал пожар и заради това, че собствниците са заключили аварийните изходи, за да не влизали хора без билети. Напишете в гугъл night club incidents и вижте списъка на уикипедия колко е дълъг и колко много жертви- над 100 има в уж цивилизованите държави, където всичко е добре организирано. Пролбемът тук на хората са точно комплексите и нчина на мислене. Тук всеки иска законите да важат за всички, освен за него. И всеки си мисли, че има някаква аристократична жилка в него. Няма българин чийто пра-пра-пра дядо да не е бил велик поет, чистач, обущар или кръчмар... А всъщност сме просто един от най-простите народи в света. Дори се чудя как не сме и по-зле. И се сещам, че все пак в България наистина има много кадърни хора, много интелигентни и можещи. Именно те движат всичко. И съм сигурен, че повечето, които пишете тук в Кофата, също сте част от движещата България сила. Виждам, че разсъждавате добре повечето от вас. Пичове, ние сме движвещата сила!

П.С. А аз съм вашия водач A като такъв си запазвам правото да съм и ваш е*ач. Базикам се,де споко!
    Последно редактирано от D1esel : 12-27-2011 на 12:34

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си