.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Smile Какво да правя ?!

Здравейте на всички !
    Така ... има едно момче,с което се познаваме вече от около година .И двамата се харесваме,но аз не знам какво да правя ! Сърцето ми го иска,но умът ми ... (това прозвуча странно ;д) ... така де,аз не съм някое момиче,да се хвърлям на първия ... и не съм много сигурна.Преди време ми беше предложил,а аз се доверих на умът си и му отказах... след това се държахме като непознати. КАК ДА ПОСТЪПЯ ?! Ако сега ми предложи да приема ли ?Познаваме се от година и въпреки това го усещам чужд.Знам,че ще си помислите,че това са лапешки истории и то си е така де,но все пак ... Благодаря предарително.

Повече от фен Аватара на Missmarch
    Град
    Шоколандия.
    Добре де, нали и ти го харесваш... кво ти пречи да му кажеш да, пък каквото сабя покаже. Някои дълги връзки са на този принцип... Като се запознаят момиче и момче, усетят пеперудки в стомаха, момчето предложи, момичето приеме, станат гаджета, опознават се така, а пък след това сами си разбират струвало ли си е или не... От опит не боли, а и все още се чудя ЗАЩО не му премеш

.. DaKid ..

Ами защото не съм напълно убедена,но мисля,че си права.Благодаря за разбирането.

и според мен трябва да пробваш,харесвате се все пак,а и е добре,че се познавате.Може би го усещаш чужд,защото те е страх да го допуснеш до себе си.Щом започнеш да се чудиш дали да направиш нещо-го направи,за да не съжаляваш после.Успех
    това което ми трябва е това което ми липсва!!!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    И аз съм на мнение , че трябва да пробваш. Не можеш да предполагаш какво ще се случи , когато не си опитала. Откъде пък знаеш , че той няма да е човека за теб ? Престраши се. Нормално е в момента да имаш чувството , че ти е чужд , но с времето , когато го опознаеш наистина добре и преодолееш страха си - всичко ще е както трябва. Но опитай.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Oпитай те. Едва ли ще те охапи

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Пробвай и ще разбереш.

Мерси на всичкии <3

Мега фен Аватара на Ashenvale
    Късмет.
    /десет букви, shit happens/

Цитирай Първоначално написано от Jujitoo Виж мнението
    Здравейте на всички !
    Така ... има едно момче,с което се познаваме вече от около година .И двамата се харесваме,но аз не знам какво да правя ! Сърцето ми го иска,но умът ми ... (това прозвуча странно ;д) ... така де,аз не съм някое момиче,да се хвърлям на първия ... и не съм много сигурна.Преди време ми беше предложил,а аз се доверих на умът си и му отказах... след това се държахме като непознати. КАК ДА ПОСТЪПЯ ?! Ако сега ми предложи да приема ли ?Познаваме се от година и въпреки това го усещам чужд.Знам,че ще си помислите,че това са лапешки истории и то си е така де,но все пак ... Благодаря предарително.
    Ами, не можах да разбера ти харесваш ли го? Ами ако го харесваш какво ти пречи тогава? Умът? , Или, или няма и двете

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си