.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Hybrid View

Град
    Варна

Lightbulb Имам проблем с играта Sims 2

Здравейте!Ами...нали свалих си играта Sims 2 - заредих файла с daemon tools нали...почнах да инсталирам (сещате се...NEXT -> NEXT..) Само,че като почна да ми се инсталира ми се появи това съобщение:
    A problem occurred when trying to transfer the file 'TSData\Res\Sims3D\Sims08.package' from the media.
    Do you want to retry to copy the file,or cansel the installation?
    Опитай пак Отказ

Няколко пъти пробвах с "Опитай пак" но няма и 1 процент след това и пак същото съобщение.Пробвах да натискам "Опитай пак" до края на зареждането,но и на 99% пак това съобщение и никакъв успех...
    Моля ви,много ви моля,помогнете ми,моля!
    Ето как изглежда това неприятно съобщение:
    http://prikachi.com/images/45/4205045J.png
    Не ми пука за вашето тъпо мнение!

Голям фен Аватара на Ivan4o0o0
    Е кажи кой торент изтегли (дай линк) !!!
    >>> Lineage II - Asterios - Hunter <<<
    >>> Minecraft <<<
    През 2012 се очаква да свърши света.. Ако искаш да оцелееш - ела в България, тук сме с 30 год. назад...!!!

провери дали имаш достатъчно място иначе играта е супер преди я цъках постоянно

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Ivan4o0o0 Виж мнението
    Е кажи кой торент изтегли (дай линк) !!!
    Ми то е малко по-сложно...Аз помолих братчетка ми (тя е доста зарибена по тези игрички) да ми "запише,копира или тн." на един диск файловете.Еми там е проблема.Това стана преди половин година.Тогава тя дойде и ми направи играта,почнах да цъкам - всичко си беше ОК....Ама незнам защо изведнъж играта изчезна (явно съм я изтрила по погрешка ;( ) и сега се мъча,правя всичко,къде ли в нета не търсих инфо как да го опрая ама няма никъде информация Моля ви,който има представа,нека постне един комент,плс!
    Не ми пука за вашето тъпо мнение!

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си