.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Проблем с веждите

Преди време реших да си направя веждите по-тънки и не знам какво съм правила, но станаха - едната малко по-нагору, другата по-надолу. Не знам какво да правя понеже не ми растат бързо, пък и да порастнат, не е на един път и аз ги скубя, за да не става грозно /знаете какво е/. Въпроса ми е дали на някой му се е случвало, пък и дори да не е, какво бихте направили на мое място?

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Пусни ги,сега си във ваканция и няма кой да те гледа в у-ще.Остави ги да пораснат както трябва и иди на козметик да ти ги оформят както трябва.

всъщност и аз си мислех така, но няма да пораснат много за 1 седмица ;xx

Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia
    Всъщност са 10 дни .. и нищо не ти пречи да опиташ!
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Eдна приятелка ползваше стимуланта на Икаров за коса върху веждите си, ама не знам дали ѝ помогна.
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от missa Виж мнението
    всъщност и аз си мислех така, но няма да пораснат много за 1 седмица ;xx
    Да бе, да. Ела да видиш моите на какво приличат, ако не съм ги пипала една седмица.
    Изчакай тая седмица да мине и иди на козметик.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Е вашите може да са така, обаче нейните може наистина да не растат много!!! Моите ги скубя веднъж на месец, че даже и по-рядко, защото ПРОСТО не растат!!! Наистина не растат. Дори и през месец да ги скубя, просто косъмчетата са толкова мънички, че не мога да ги хвана и са адски тънки, руси и ми е буквално невъзможно да ги хвана с пинсетката.
    Everything changes, but beauty remains ...

Супер фен
    това за Икаров и аз съм чувала и чела!
    иначе нищо няма да ти коства, ако не опиташ
    Живота е рисуване без гума за триене... : )

Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Е вашите може да са така, обаче нейните може наистина да не растат много!!! Моите ги скубя веднъж на месец, че даже и по-рядко, защото ПРОСТО не растат!!! Наистина не растат. Дори и през месец да ги скубя, просто косъмчетата са толкова мънички, че не мога да ги хвана и са адски тънки, руси и ми е буквално невъзможно да ги хвана с пинсетката.
    Моите също са така.Различни хора,различни вежди

Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia
    ^

Сега се сещам, че преди се споменаваше, че можеш да ги търкаш с чесън, спомага за премахването на мъртвата кожа и съответно по - бързото избиване на новите косъмчета.
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

Можеш да си ги оставиш да ти растат, а през това време да използваш молив, за да не си личи, че са израстнали.

Голям фен Аватара на r0si
    Град
    :) Пловдив (:
    Мажи ги с рициново масло за по-бърз растеж, а иначе използвай сенки или молив.
    Аз ще бъда единствената, която ще те накара да пълзиш.
    Още нещо преди да започне краят на срещата ни.
    Аз ще бъда единствената, която ще гледа как падаш.

Град
    Молдова
    Мажи ги с бадемовото масло на Икаров.

Супер фен Аватара на wiiwa
    ако ми мажеш с бадемово масло , стимулант или нещо такова може би ще пораснат по - бързо

ами всъщност наистина е така, както PullMeCloser каза. Не ми растат, почти изобщо. А за това бадемово масло, като пораснат и им направя по-хубава форма, дали после ще растат много или както преди ще е ?

Супер фен Аватара на gabri3lla
    Най-добре е наистина да ги оставиш да пораснат и да ги оформиш при козметик. Мазането с чесън помага наистина много, буквално за един ден започнаха да ми избиват малките косъмчета, но си е малко миризливичко. Друго, което може да пробваш е рициново масло или стимуланта на Икаров.

Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Не ги скуби няколко седмици, след което отиди на козметик, за да ти ги оправи.

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Просто ги остави малко да порастнат, нищо че не растат едновременно и отиди на козметик да ти ги оформят. Не мисля, че ще изглеждаш толкова грозно. Никой не те гледа в очите с лупа. Както хората са казали...понякога красотата изисква жертви.

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от gabri3lla Виж мнението
    Мазането с чесън помага наистина много, буквално за един ден започнаха да ми избиват малките косъмчета, но си е малко миризливичко.
    Абсолютно! Аз исках да си променя формата на моите вежди, но израстват супер бавно и пробвах това с чесъна и определено имаше ефект.
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

благодаря ви много на всички. ще пробвам с чесън

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си