- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- искам и аз
да пусна тема, за това, че форона е станал супер празен и не се пускат нови теми, а ако се пуснат са пълна шитня, но въпреки тва всички продължават да влизат, щото нямат кво да праят.. преди чистката спомняте ли си кво беше яко ;( направо мъчно ми стана :с кумчо вече не пуска теми за гага, не знаем нищо ново за нея, щрудел не си излива душата, мачо не ни тролва, счупената камина я няма за да я храним.. аве баси шита.
Първоначално написано от BladeDancer
oo да, тва ми е грешката в живота, паника, какво ще правим сега, тук ми е грешката, омг тва звучи баси важнотосякаш доказвам теория и ти някъв ''тук ти е грешката'' dafuq
![]()
Да, преди за 1 ден се изписваха три страници с теми, а сега 1 страница за три денакофтито е, че админите искаха да ни направят добро, а не да ни пропъдят
Странното е, че с едното обновяване на дизайна настъпи някакъв апокалипсис.
yep.... reality bites -.-
всяко хубаво нещо си има своя край.
6б3З10
още не са оправили така, че като си даваш по много Thumbs up на коментарите на статиите, примерно ако си решил да си дадеш 1000 thumbs up, трябва да цъкнеш 1000 пъти копчето, вместо да излезе поле, в което да напишеш 1000! недоволен съм!
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Как да няма какво да правят - ще ходят във форона на глобала.
Я не се прави, предизвикваш старите проклятия
забрави на Кинга темите за часовете и редовното искане на ранк
Макар че щрудела ся ми е приятен.
нисък си, не мога да те разбера
не, наистина си мега тъпото парче, разбрах още лятото като пусна оная тъпата тема как да излъжеш някви мухльовци дето постоянно те канели някъде , а тебе не са те пускали и постоянно си ги лъжела. Вашите нямали да те пуснат на някво парти щот трябвало в 9 да си си у вас и апък ти не си искала за пореден път да ги лъжеш и да ставаш жалка и тн.
Беше голяма драма много се смях тогава, та тъпа си
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
втф, тази тема я беше пуснала някаква друга, която после не писа повече в Кофата
тц, не мисля, а питах няколко човека и те казаха, че не е тя
Ако си спомняш в оная тема оная нали разправяше, че се в компанията на момчета движи, тва помниш ли го ?
Законът е закон,
но той врата в полето е
Не помня този конкретен детайл.
както и да е който помни оная тема и прочете тази http://www.teenproblem.net/forum/sho...B1%D0%BE%D0%B2
ще разбере, че са писани от един и същи човек
Законът е закон,
но той врата в полето е