- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Стават ми противни след 2 седмици
Здравейте! Аз съм момиче, което постоянно се опитва да си хване сериозен приятел, но всеки път щом си помисля, че това е идеалния нещо се случва и ми става отвратителен, дори неискам и да го виждам .. моля ви дайте ми някакъв съвет как да си задържа чувствата към някой който ми се струва в началлото че е перфектен, а после не ..
Защо искаш да "задържаш" чувства, които нямаш?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Повярвай намериш ли правилния човек няма да искаш да се разделяте и сама ще усетиш,че е перфектния за теб.
Значи увлечението е минало. Не виждам смисъл да насилваш нещата с човек, към когото явно не изпитваш нищо.
Както по-горе казаха, когато намериш някой, който наистина да ти завърти главата, няма да ти мине за две седмици.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Нямаш чувства, само моментно увлечение. И за да не чуваш коментари от сорта :'' Ама тая тръгна с еди-кой си, заряза го след седмица и тръгна с друг'', не започвай връзка!
Опознавай човека, говори с него, излизай, забавлявай се, но нито казвай ''обичам те'', нито ставай сериозна приятелка с него. Ако чувствата се задържат - тогава мини към следващата крачка.
Щото си малка и не знаеш какво искаш.
Ако те попитам защо ги харесваш, няма да ми дадеш смислена причина. Ще ти дойде акълът, няма страшно.
Ще порастнеш ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
http://www.teenproblem.net/forum/sho...B5%D1%82%D0%B8
много сте непостоянни всички значи.. днес ме кефи, утре не.. и съм съгласна с Bumer![]()
Щото си тъпа, какво да ти кажа повече. И ти не знаеш закакво тръгваш с тях. Някои жени просто ако стоят необвързани откачат.
Аз съм реалист.
според мен твърде много се стараеш да намериш идеалният... опитай да се отпуснеш и той сам ще те намери