.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 75
    Мега фен
    секса преди брака е грях, прелюбодейството е грях - така е казал Бог, ако не искаш да го приемеш, твоя си работа, разсъждавай си тогава, но моля не на глас.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    секса преди брака е грях, прелюбодейството е грях - така е казал Бог, ако не искаш да го приемеш, твоя си работа, разсъждавай си тогава, но моля не на глас.
    а възможно ли е ако сексуалното самозадоволяване без причиняване на нещо лошо на друг човек/одушевено е прелюбодеяние, то тогава натрапването/тормозенето/тероризирането/измъчването на друг човек/одушевено да не е "прелюбодеяние"?!, но колко повече причиняването на зло на друг човек/одушевено е "прелюбодеяние" - нима в Библията пише че да се самозадоволяваш сексуално без да причиняваш нищо лошо на друг човек/одушевено е грях, а да се натрапваш на някой по неприятен за самият него начин не е грях?!, колко повече "не прелюбодействувай" означава: не причинявай нищо лошо на никой от другите човеци/одушевени, отколкото: бъди лош към другите?!
    Последно редактирано от npp : 01-06-2012 на 13:05

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Ти кой беше, че да казваш на хората как да разсъждават?

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Мега фен
    само дето аз не казвам нищо, така казва Библията и светиите.
    ако искаш не ми вярвай на мен, но поне на Библията вярвай.

Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    И защо пък на Библията да се вярва? Доказано ли е, че всичко, което пише е 100% истина? Или трябва да се позоваваме само и единствено на сляпа вяра в една книга?

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Супер фен Аватара на HolyShit
    Цитирай Първоначално написано от Concussion Виж мнението
    И ти не мастурбираш, НИКОГА, така ли? Ама внимавай, щото лъжата СЪЩО е грях!
    Въпреки,че не питаш мен..
    Аз си бия само по 8-10 на ден.Мисля,че е много малко....Сметни къде са 8-10,къде 7 милярда ?

Супер фен Аватара на HolyShit
    Цитирай Първоначално написано от Shturrrche88 Виж мнението
    И защо пък на Библията да се вярва? Доказано ли е, че всичко, което пише е 100% истина? Или трябва да се позоваваме само и единствено на сляпа вяра в една книга?
    Религията на какво се крепи?

Град
    Цитирай Първоначално написано от HolyShit Виж мнението
    Религията на какво се крепи?
    На същото-сляпа вяра + добра манипулация на светия синод.

Мега фен
    добре де, кой от двамата ви се струва верен, онзи, който макар и да се самозадоволява сексуално, но след това отива и осигурява спасение за мнозина човеци още тук приживе в този свят чрез свидетелствуване на Словото и ходатайство към/пред истинският Господ Бог, или, онзи, който не се самозадоволява сексуално и е възвишен духовник, но не осигурява спасение за никой от човеците?!

"Но как ви се вижда? Един човек имаше два сина; дойде при първия и му рече: Синко, иди работи днес на лозето. А той в отговор каза: Не искам; но после се разкая и отиде. Дойде и при втория, комуто каза същото. И той в отговор каза: Аз ще ида, господине! но не отиде. Кой от двамата изпълни бащината си воля? Казват: Първият. Исус им рече: Истина ви казвам, че бирниците и блудниците ви изпреварват в Божието царство." Матей 21: 28-31

дори и медиците, които лекуват хората и спасяват човешки животи са повече Божии служители отколкото духовниците/вярващите, които не спасяват никой от човеците.....
    Последно редактирано от npp : 01-06-2012 на 13:40

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Shturrrche88 Виж мнението
    На същото-сляпа вяра + добра манипулация на светия синод.
    Според мен вярата на атеиста, че няма Бог е сляпа.

Мега фен
    ако т. нар. "атеисти" са невярващи/нерелигиозни/неокултисти тогава как те въобще имат вяра?!

Град
    Аз не съм атеист. Но ти не можеш да ми отговориш адекватно на въпроса...

Мега фен
    ами щом аз не мога, да ти дам отговор, чети, интересувай се и ще намериш отговор, аз не съм длъжен да знам всичко,
    Първо вярвам, тогава търся отговори. Не чакам да събера цялото знание на вселената, защото затова няма да ми стигнат и милион живота. Прекия път към знанието е вярата.

Голям фен Аватара на ScarlettS
    Само дето това дори не е позицията на атеиста, но както и да е.

Темата е безсмислена, ясно е, че всеки здравомислещ ще е против становището на църквата, освен европейски, който ако всички тук станем християни, ще започне да защитава атеизма, само да има с кого да се заяжда.

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    лол, май излиза че всички обясняват на гейския че е педераст мазен тъп, а той се радва на вниманието
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

^

Или е това, или наистина си вярва. Не мога да определя, кое е по-лошо.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ScarlettS Виж мнението
    Само дето това дори не е позицията на атеиста, но както и да е.

Темата е безсмислена, ясно е, че всеки здравомислещ ще е против становището на църквата, освен европейски, който ако всички тук станем християни, ще започне да защитава атеизма, само да има с кого да се заяжда.
    Скарлет любов моя, къде ходиш толкова време, това не е вярно, ако всички са християни и аз ще съм християнин, ако всички са атеисти аз ще съм християнин.

Мега фен
    не се радвам на никакво внимание, а и това не ми е цел гошо4, ако ми беше цел нямаше да тръгна срещу всички атеисти и еретици, а щях да ви се мазня и да ви казвам браво, браво.

Само командо беше с мене и онова момиче, друг никой, какво внимание търся бе, фантазьорчоу

ей сега ако искам мога да млъкна и повече нищо да не казвам на тази тема, защото това не ми е задължение, само си слагам грях на душата.
    Последно редактирано от defender : 01-06-2012 на 14:33

^
    От това, което съм видяла постоянно опонираш на всяко мнение, което се поддържа от мнозинството, а после аргументите са нелепи или ги измисляш на момента, тоест първоначалната ти цел е била само и единствено да започнеш спор. Специално по тази тема изобщо замисли ли се? Какво ще правиш, ако примерно жена ти не може да има деца, а много искате да си бъдат с вашите гени, да продължат вашия род или нещо такова? Или някоя жена не може да роди по друг начин освен с ин витро? Сериозно ли вярваш, че въпросните извършват някакъв сериозен грях и заслужават да идат в ада?

Град
    ей сега ако искам мога да млъкна и повече нищо да не казвам на тази тема, защото това не ми е задължение, само си слагам грях на душата.
    Моля те, дори не се замисляй дали го направиш, ами направо действай....прекалено много глупости написа. А интелигентния човек знае, че когато няма какво да каже, е по-добре да млъкне.

не се радвам на никакво внимание, а и това не ми е цел гошо4, ако ми беше цел нямаше да тръгна срещу всички атеисти и еретици, а щях да ви се мазня и да ви казвам браво, браво.
    LOOOL

80% от българите православни и всите сте дискриминирани! Бедните, живи да ви опишат!
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Мега фен
    Аз не знам кой доказателства са ми нелепи - въпрос на гледна точка. Другото, което е че към Бога се ходи с вяра не с доказателства, доказателствата трябва да са следствие от вярата, а не вярата от доказателствата. Вратата на мъдростта е страха Божии.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4 Виж мнението
    LOOOL80% от българите православни и всите сте дискриминирани! Бедните, живи да ви опишат!
    колко са християни просто от благоприличие и колко се стараят да са християни и по вяра и по дела и познават Библията.
    Християни - йоги
    християни - астролози
    християни - екстрасенси
    християни - отричащи Бога
    хора уж следващи Христос, но казват че не са християни нито вярващи
    В този форум на всичко се нагледах
    Последно редактирано от defender : 01-06-2012 на 14:50

Първо всички бяха атеисти и ако си християнин си малцинство

После ако си атеист си болшинство, но само ако всъщност се замислиш дълбоко и многостранно, върху трансценденталната псевдо-обструктивна природа на вярата, ще стигнем до извода ЧЕ НАИСТИНА е по-добре да се зовеш християнин че да ти се радват хората повече...

браво гейски, браво.

The Bird of Hermes

Banned Мега фен
    ScarlettS това ти ли си на снимката ?
    Ако да - много си красива ,нищо чудно , че европейски се е влюбил в теб

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си