- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Вече съм Генерал
Не знам дали да те съжалявам или само да избягвам да ти чета коментарите.
БР БР!
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Туркия падна при здраво танкиране от наша страна, в което аз към края също се включих, но пак не можах да достигна стотиците милиони на Flausino & MrCoder.
Така стабилно вече 33 ниво и ментор К3 - айляшка му работа :d
Явно са го махнали![]()
Туркия я няма на картата![]()
Да, но до преди 2-3 дена нас ни нямаше на картата![]()
ние ги държахме бая дни, а те само няколко часа се кефиха![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
ТУРКИЯ КЕ ПАДА ОТНОВО !
Military Rank: Supreme Marshal*
Аз пък играя батълнайт от 2 години и съм на 108 място по буути в сървъра![]()
На самофинансиране ли си![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Ще събереш и дружинка скоро време![]()
sapphire5![]()
Тая тема ми припомни, че и аз имам акаунт ерепублик, бих се за България и станах 3 по демидж, спечелих медал TP, и качих два ранга, а влизам за първи път от миналата година.
Плато е хомосексуалист и ми писна да си права нови акаунти само, защото системата му е бъгната нещо...
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
Congratulations, you fought under the flag of 50 different countries. You earned an achievement.
Mercenary
Congratulations, you have advanced 250 strength points. You earned an achievement.
Super Soldier
ей още ли я играете тая игра?
моят човек сигурно отдавна е умрял...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Ако не си влизала от 3 месеца - най-вероятно
Развиваме се прогресивно. Сега остава да вземем мармара и Турция пак изчезва от картата. Украйна, Китай и Индия също от бая време са наши![]()
Абе играйте БФ3-стига такива простотии
Първоначално написано от GregoryHouse
Много съм слаб там :d