.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 91
    Здравейте!
    Аз нося брекети вече почти една година и съм много доволна до момента от резултата, който виждам. Моите брекети са Damon Q. На горната челюст са прозрачни, а на долната метални. По- малки са от обикновените и сега, когато ми се изправиха зъбите стоят дори красиво като мъниста
    Сложих си ги в Бургас и ходя на 3-4 месеца само да ми сменят дъгите. Вярно е, че са много скъпи, но не съжалявам, защото определено си заслужава. Платих 4000 лв. Включени са и прегледите

Супер фен Аватара на Anonys
    Е и?

Цитирай Първоначално написано от ivett_felton Виж мнението
    Здравейте Трябва да слагам брекети и искам да помоля някой да ми препоръча добри и работещи на нормални цени зъболекари в София, МОЛЯ! Бях при един зъболекар и той ми обяви цена от 5000лв. за горни и долни брекети ... искам да подчертая, че проблемът ми в горната челюст се равнява на два зъба, а в долната на един и това че трябва да ми се разшири захапка. Благодаря предварително!!!
    Няма значение дали проблема ти е 1 зъб или 5 или 10, брекетите се слагат на всички зъби. Това, което е от значение е колко е сериозен проблема. Например можеш да имаш само 1 крив зъб, ама положението да е толкова зле, че да трябва да ти вадят зъби, за да се освободи място т.е. ще ги носиш 1-2 години. Може всичките ти зъби да са идеално прави, но ако имаш проблем със захапката може и до 2-3 години да се стигне. Затова не делете всичко на ,,Имам 2-3 криви зъба, не трябва ли да ми намалят цената." И второ и много важно нещо. Не отивайте при някой ортодонт само защото е по - евтино. Проблемите които може да имате след едно неправилно лечения биха били много по - сериозни от 1000 лева повече. Да, наистина са много пари, но когато се хванете да правите нещо, особено свързано със здравето ви, гледайте да е при професионалисти.
    Относно един по - горен коментар ,,Защо хората не си живеят с кривите зъби и какво са правили преди 200-300 години" - нещо подобно беше. Та когато не разбирате нещо по - добре не коментирайте! Това да имаш криви зъби не е само естетически дефект. Повечето хора не могат да си мият зъбите правилно и след години ще имат сериозни проблеми. Също така преди 200-300 години човек със криви зъби е бил толкова голяма рядкост, колкото в днешно време човек с абсолютно прави зъби и това се дължи на храната, която ядем, начина на живот, който водим и т.н.

Ако все още не си сложила, в София има една зъболекарка. Доктор Иванова се казва. Цената за брекети на двете челюсти е 1500лв. общо. (включва и прегледите и затягането)

Duckster, какво ще кажеш? Ефект имаше ли? И колко пари ти излезе лечението?
    Dont worry, be happy!

Цитирай Първоначално написано от liz14 Виж мнението
    Ако все още не си сложила, в София има една зъболекарка. Доктор Иванова се казва. Цената за брекети на двете челюсти е 1500лв. общо. (включва и прегледите и затягането)

Може ли повече информация?

Monik_682
    Guest
    Аз съм от Шумен и имам криви зъби. Но ходех при Керанова и тя ми сложи шини....2 години тя не ми казваше че имам проблем. На една моя приятелка тя й е залепила брекета за кариес! Може при Керанова да е евтино, но тя не доизпипва нещата.

Добрич - 2500 Моите си бяха най- обикновени и освен брекетите бяха включени прегледите и допълнителни неща след свалянето им!

Някой от В. Търново случайно да е ходил при Мая Грашкина? Ще си слагам брекети при нея на горна и долна челюст за 3200 лв.

Imam nujda ot breketi. Moje li nqkoi da me orientira v cenite. Namiram se v Sofia.

Цитирай Първоначално написано от Psyko Nuts Виж мнението
    И ето ги и моите брекети 3,600 лева (2 челюсти). На вноски ще ги изплащаме и въобще...

П.С.: Знам че е малко тъп въпроса, но не се сдържах харесват ли се момчетата с брекети?

П.С.2: Нещо съм се подтиснал, че още по-грозен съм станал с тия тенекии!

Interesuvam se kade si hodil za breketi i kakvi sa cenite. Ortodontat dobar li e? Ot kolko vreme gi nosish? Ima li efekt?

Цитирай Първоначално написано от liz14 Виж мнението
    Moje li da mi dadesh koordinati na d-r Ivanova. Imam nujda da si sloja breketi. Dovolna li si? Ima li efekt? Kade tochno v Sofia se namira.

zazza02
    Guest
    Здравейте!Искам да попитам ако има някой от София,който си е сложил брекети Daemon,може ли да сподели на каква цена са му излезли и при кого си ги е сложил? ) колко време ги е носил и доволен ли е?) Благодаря предварително

Цитирай Първоначално написано от mey_si Виж мнението
    Колко струва прегледа при тази ортодонтка?
    Д-р Алагьозова, гр. Мездра
    Здравей! Прегледите са безплатни, работи в петък и събота в Мездра. Пиши ако те интересува, ще ти дам адреса и номера й

Супер фен Аватара на Sarafina
    Град
    Пловдив
    Моите струват 1500 лв. на една челюст, прозрачни, сапфирени Изключително съм доволна, два пъти ортодонтката ми е сменяла дъгата, последният път ми ги изпили малко, много е мила и любезна!

Честно казано е нормално цената да варира, както всяко едно нещо и брекетите се предлагат в опр. брой разновидности. Като се почне, че едни биват вестибуларни (външни) и лингвални (вътрешни). Освен това има и значение материалът, от който се изработват, което определя качеството, а това и цената. Нещата се навързват съвсем логично.

Доста хората според мен, когато чуят брекети и се сещат за онези метални звездички, а стоматологията и зъботехниката са доста напред в развитието си и се предлагат брекети, които имат по-висока естетичност, изработват се от кополимери, композити, керамика и т.н и са или прозрачни или отговарят на цвета на зъбите.

Зависи и от самия зъболекар каква ще бъде цената. Всяка една екстра оскъпява работата.

Бих те посъветвала да прочетеш дори и от интернет неща, които ще те въведат в темата и когато отидеш да си поне малко наясно с това, което ти говорят с цел да не успеят да те хлъзнат с повече пари, защото 100% и такива образи има. Консултирай се с няколко зъболекари и прецени кое е най-доброто и изгодно за теб и твоя проблем.
    bn

zzzzz
    Guest
    Можете ли да ми кажете на каква цена са тези брекети и точен адрес където мога да отида и да се възползвам от тази иновация!?????

maq2000
    Guest
    3100 лв. определено не е добра цена. Братовчедка ми преди около 6 месеца носеше брекети, струваха 2400 лв., като имаш предвид, че тя беше при една от най- добрите зъболекарки в града, зъбите й бяха много криви. 2400 лв. вкючваше всичко, цената на прегледите, ластици , след брекетите полиране и след махането на брекетите се носи шина през ноща, тя също беше вскючена в цената. Отиди при други зъболекари, разпитай за офертите. Мисля, че разликата между 3100 и 2400 лв. е голяма и не си заслужава. - Това в кой град е и при кой ортодонт !?

maq2000
    Guest
    @Моите струват 1500 лв. на една челюст, прозрачни, сапфирени Изключително съм доволна, два пъти ортодонтката ми е сменяла дъгата, последният път ми ги изпили малко, много е мила и любезна! Sarafina от кой град си аз съм от варна и искам да си сложа брекети , защото имам 4 криви зъба на долната челюст и цената ми се стори нормална моля те кжи ми в кой град е това и при коя ортодонтка ? )

maq2000
    Guest
    Sarafina от кой град си аз съм от варна и искам да си сложа брекети , защото имам 4 криви зъба на долната челюст и цената ми се стори нормална моля те кажи ми в кой град си ги сложи и при коя ортодонтка ?

Обмислям слагане на брекети... Някой има ли опит с ОД в Габрово?

Здравейте, искам да попитам всичките които търсят брекети Деймон с ккво те превъзхождат другите брекети ? Сложиха ми брекети на фирма Forestadent и също са самолигиращи и се казват Quick .
    Името им говори само за себе си -бързи. Сложиха ми и за горна и за долна челюст и лечението мина за 8 месеца, което е по важно от цената. Моят доктор е Иван Бъчваров - Варна - 0888886530 , няма да съжалявате , а и доста по-евтино от прочутите Деймон.

Здравейте аз съм от Благоевград и трябва да слагам брекети.Някой ако е носил,носи или ще слага малко информация за Благоевград моля ви!Бях на преглед при една, която беше старичка и доста бавни рефлексий имаше и майка ми не я хареса.Някой ако знае някой ортодонт, който е добър, а и за цената да коментираме!

Zdraveite.Nalaga mi se da sloja breketi.Nqkoi moje li da mi preporacha ortodont v Varna.Predlojiha mi cena ot 3000lv (gorna i dolna),no neshto mi se vijda mnogo tazi suma.

Здравей ! аз нося брекети от известно време ,но моите брекети само на горната челюст,защото само там имам проблем и ми струваха 650 лева но всеки месец си плащам за нещата които ми слага и накрая общо ми излизат 1000 лева според мен твоите си са доста скъпички

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си