- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Неска се чувствам нереално зъл и подъл :d
На връщане от даскало седнах на една седалка в рейса и от другата страна на рейса срещу мене стоеше едно 15-16 годишно момиче с очевиден зор на лицето :d. Беше с едни бели/сиви дънки и тропаше с 1ния крак. Аз отначало не схванах кво става, ама по едно време тоя привиден зор и изчезна и си викам кво толкова, ама като стана белите джинси имаха кафяво петно. И като се изилих едно мощно и един приятел ме изръга и ми вика, че тва било некултурно и деиствително е така ама кво да направя![]()
Момичето се разплака и слезе на следващата спирка и ми стана доста кофти после :<
Пич, не знам защо, но ми се струва, че почна много да гледаш от мене![]()
Кажи ми, че се шегуваш?!
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
Не ве
Съвсем сериозно ви го казвам, имам и 2ма свидетеля :d
Точно пък в такъв момент ше снимам :d
То оставаше и някой да снима и момичето трябваше да се обеси....///
btw...И аз бих се изхилил първоначално...////
Роси![]()
![]()
Адашчето![]()
![]()
Sunshinebabybyy
Nirvana13
![]()
Novasum
![]()
ruth
![]()
![]()
...........................................
I’ve got Gucci’s on my feet
Diamonds on my neck
Diamonds on my wrist
Bitches on my dick
But y’all already said that
Не се ебавай с такива неща, брат!Щото съм сигурен, че няма по гадно нещо за човек от това да се насере на публично място.
Слава Богу не ми се е случвало досега, но винаги много ме е било страх да не ми се случи
Това е един от най-големите ми ежеднвени страхове
![]()
И аз съм имал подобен случай. На концерт 4ти клас пяхме пред 600-700 човека. Имах запек, ама точно тогава зех че се излекувах, ама се стърпях![]()
Аве навремето бях при вокалистките на Канарите - Народно пеене, ама го зарязах 5ти клас![]()
Сигурно пише в този форум - така става с всички, които пишат в него!
Сетих се за една случка дето ми я разпраяше един френд.
Пътували тоя моя френд и още някъв пич с тира на някъде и на оня му се присрало нещо. Казал на тоя моя френд
- спирай ще се насера ! Ама нашия човек си кара и вика спокойно след малко има бензиностанция. 5, 10, 15 мин идва бензиностанцията. Спират тира на паркинга и само една полянка дели бензиностанцията от кенефа (околко 30 метра). Оня пич вече припотен грабва един вестник , скача от тира и хуква към бензиностанцията. Стига по средата на полянката, обръща се с задник към бензиностанцията, сваля гащите, покрива лицето си с вестника и се изсира на полянката. А то лятно време било,имало кафене там и хора седнали отвънка, ама оня пич на 20 метра от тях си сере Like a Boss
Свършил си работа, избърсал си задника и с бърза крачка към тира..
Тоя моя френд вече умрял от смях го питал - абе даеба мама му биа ли така бе, що поне не се обърна с лице към хората , ми да ти гледат газъ 20 човека ?! И оня - да бе да се излагам пред хората, давай да изчезваме по-бързо от тука
Заклевам се, че историята е истина
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Имаше един случай, в който Алекс Раева разказа как пазила някаква диета, като яла само домати. Отишла на шопинг в мола, навела се да види някакви очила на "Закс" И да се изправи и се насралаКазала: "насрах са", а оная приятелката казала: "да, на Закс са". Алекс отговорила: Не бе, насрах се!
![]()